Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Επεισόδια μετά το τέλος του Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα

Το ντέρμπι Κυπέλλου των δύο ομάδων της Θεσσαλίας Ολυμπιακού Βόλου και Λάρισας κύλησε ομαλά εντός αγωνιστικού χώρου, με τον Ολυμπιακό να παίρνει μια μάλλον...τυχερή πρόκριση όμως οι δρόμοι της πόλης σημαδεύτηκαν από επεισόδια!
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λοιπόν, οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου μετά το φινάλε του αγώνα κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των ΜΑΤ με σκοπό να σπάσουν τον κλοιό και να περιμένουν τους λιγοστούς Λαρισαίους φιλάθλους (30 περίπου) που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν να προκληθούν επεισόδια και να κλείσει η Αγίου Δημητρίου, με τις αστυνομικές αρχές να προσπαθούν να απομακρύνουν τους Βολιώτες, προφανώς για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Μάλιστα, κάηκαν και κάδοι στους γύρω δρόμους και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ έγινε και χρήση δακρυγόνων!
Μίνι ένταση, πάντως, φαίνεται να υπήρξε και εντός ΕΑΚ, όταν κάποιοι οπαδοί της ΑΕΛ κινήθηκαν στην κερκίδα όπου είχαν κρεμάσει τα πανό τους οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι φυσικά απουσίαζαν, καθώς το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.
Τελικά, τόσο με την επέμβαση τον ΜΑΤ όσο και των ανθρώπων του Ολυμπιακού, που αντιλήφθηκαν αμέσως την κίνηση των Λαρισαίων, οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στο πέταλο και η κατάσταση ηρέμησε γρήγορα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα