Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Καρδίτσα:"Οι μεγαλοσχήμονες της περιοχής απουσιάζουν..!"

Ανακοίωση εξέφρασε η Αναγέννηση Καρδίτσας εκφράζοντας τη δυσφορία της για τη στάση του κόσμου ο οποίος δεν στηρίζει ως έπρεπε την ομάδα. Στην ανακοίνωση γίνεταιλόγος για επώνυμους...τζαμπατζήδες, οι οποίοι δεν στηριζουν οικονομικά την Αναγέννηση παρά τις υποσχέσεις τους για το αντίθετο. ΑΠόσπασμα της ανακοίνωσης:
"Εκφράζουμε επίσης τον έντονο προβληματισμό μας για την συμμετοχή συνολικά της περιοχής στο εγχείρημα της Αναγέννησης που βρίσκεται σε εξέλιξη απο το 2011. Δυστυχώς τα χαρακτηριστικά της “λαϊκής βάσης” με τα οποία ξεκίνησαν να υπηρετούν το σύλλογο εδώ και μια τετραετία τα μέλη που βρίσκονται και σήμερα στη διοίκηση, “ξεθωριάζουν” όλο και περισσότερο. Τα συνολικά έσοδα του αγώνα του Σαββάτου απο τα 500 εισιτήρια που κόπηκαν (τα εκατόν είκοσι στο πέταλο και τα 80 απο τους οργανωμένους φιλάθλους) ανέρχονται στις 5.200 ευρώ. Τα έξοδα (διαιτησία, σεκιούριτι κλπ κλπ) ήταν 5.300!!!! Δεν μπορούμε, λοιπόν, να μιλάμε για “λαϊκή βάση” με τέτοια νούμερα, παρά για συνεχή “οικονομική αιμοραγία” του προέδρου μας και συγκεκριμένων μελών για να καλύψουν τις αυξανόμενες υποχρεώσεις που δημιουργούνται.
Καλούμε τον κόσμο τους φορείς της περιοχής και τους μεγαλοσχήμονες (που αυτή τη στιγμή ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ εντυπωσιακά απο το εγχείρημα) τις επόμενες ημέρες να στηρίξουν την προσπάθεια με την αγορά των (φθηνότερων στην κατηγορία) καρτών διαρκείας και την εγγραφή των μελών για τον ΑΣ. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι καθοριστικό για την συνοχή και την υπόσταση της ομάδας όπως την γνωρίζουμε μέχρι σήμερα."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα