Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ο άρχοντας των στημένων εξομολογείται!

Ο Γουίλσον Ραζ Περουμάλ μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ο ...άρχοντας των «στημένων»! Σε συνέντευξή του στο CNN αποκάλυψε ότι έδινε οδηγίες σε παίκτες και προπονητές από τον πάγκο!
"Δεν τα έχω μετρήσει, αλλά νομίζω είναι περίπου 80 με 100 ποδοσφαιρικά ματς. Ημουν στον πάγκο μερικές φορές, έλεγα στους παίκτες τι να κάνουν, έδινα οδηγίες στον προπονητή. ηταν τόσο εύκολο, δεν υπήρχε αστυνόμευση. Μπορούσαμε να δούμε όλα τα ματς ανά τον κόσμο, είχα δυνατότητα να... στοχεύω ευάλωτες χώρες, ανθρώπους που επιρρεπείς σε δωροδοκίες. Έτσι δημιούργησαν μια εταιρία και ξεκίνησα να στέλνω e-mails σε ομοσπονδίες και να χτίζω σχέσεις".
Αυτή είναι η πρώτη εξομολόγηση του Περούμαλ, ενώ υπολογίζεται ότι έχει βγάλει από την συγκεκριμένη ενασχόληση περίπου 6 εκατ. ευρώ! Μάλιστα, είχε μπει φυλακή το 1995 στη Σιγκαπούρη, τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης δύο ετών για σκάνδαλο "στημένων" αγώνων στη Φινλανδία την τριετία 2008-2011, ενώ εμπλέκεται και σε ασιατικό σκάνδαλο χειραγωγημένων αγώνων (2007-2009).
Στην αυτοβιογραφία του ο Περούμαλ παραδέχεται ότι προσπάθησε να στήσει δύο ματς στο Κύπελλο Αγγλίας χωρίς αποτέλεσμα, ενώ εμπλέκεται στην υπόθεση του αγώνα της Νιγηρίας με την Ονδούρα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, ενώ φαίνεται να εμπλέκεται και σε γεγονότα των Ολυμπιακών Αγώνων το 1996 στην Ατλάντα και το 2008 στο Πεκίνο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα