Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Προπονητής Μάλμε:"Ο Ολυμπιακος συμπτωματικά νίκησε την Ατλέτικο, καλύτερη ομάδα είναι η Σάλτσμπουργκ!"

Ο Προπονητής της Μάλμε Άγκε Χαρέιντε εμφανίστηκε υπέρμετρα αισιόδοξος έως και προκλητικός ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Χαρέιντε υποστήριξε πως η Σάλτσμπουργκ είναι καλύτερη ομαδα από τους ερυθρόλευκους και πως ήταν περίεργο πως αυτός ο Ολυμπιακόα νίκησε την Ατλέτικο!
Τα λόγια Χαρέιντε:«Το παιχνίδι για εμάς έχει κρισιμότητα για την τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ. Πέρασα όλη την Κυριακή, μελετώντας τον Ολυμπιακό. Ομολογώ πώς ο αντίπαλος δεν με εντυπωσίασε. Ούτε καν απέναντι στην Ατλέτικο μπορώ να πω ότι η απόδοση ήταν τόσο υψηλού επιπέδου. Εκεί οι Ισπανοί έκαναν φοβερά λάθη και υπήρξαν απογοητευτικοί. Το πιθανότερο είναι πώς υποτίμησαν τους Έλληνες κι εγκλωβίστηκαν από τον Ολυμπιακό για έναν περίεργο λόγο».
Κάπου εδώ ξεκίνησε και η διαδικασία σύγκρισης των «ερυθρόλευκων» με τη Σάλτσμπουργκ, με τον 61χρονο Σουηδό τεχνικό να εκπλήσσει τους πάντες λέγοντας:
«Δεν τίθεται θέμα πώς η Σάλτσμπουργκ που αποκλείσαμε στα playoff είναι καλύτερη και πιο σταθερή από τον προσεχή αντίπαλό μας. Στη σύγκριση αυτή δεν έχω καμία αμφιβολία. Η Σάλτσμπουργκ είναι ομάδα με μεγαλύτερη συνοχή από τον Ολυμπιακό. Όπως και να έχει η δική μας τακτική δεν αλλάζει. Οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει ν΄ αλλάζουν συχνά θέσεις και υποχρεώσεις. Σίγουρα γίνεται μία προσαρμογή στο παιχνίδι του κάθε αντιπάλου, αυτό, όμως, δεν πρέπει ν΄ αλλάζει τη φιλοσοφία μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα