Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Πάτσης:"Είχα 1000 ευρώ πάνω μου και...τρία εισητήρια!"

Για την ματαίωση του αγώνα με τη Ζάκυνθο επειδή δεν πληρώθηκαν οι διαιτητές μίλησε ο Ανδρέας Πάτσης στον Novaspor FM. Ο Πάτσης μίλησε για αδιαφορία από τον κόσμο του Βόλου, που οδήγησε στο να κοπούν...τρία ειστήρια για το παιχνίδι κυπέλλου και ασφαλώς μηδαμινά οικονομικά έσοδα.
Απόσπασμα των δηλώσεων Πάτση: "Αιφνιδιάστηκα κι εγώ γιατί δεν είχαν κοπεί παρά ελάχιστα εισιτήρια. Είκοσι λεπτά πριν αρχίσει το ματς είχαν κοπεί τρία εισιτήρια. Εγώ είχα και 1.000 ευρώ μαζί μου, αλλά δεν έφταναν για να πληρωθούν οι διαιτητές. Ακόμη και στα χειρότερα της ομάδας, ουδέποτε είχαμε πρόβλημα να πληρώσουμε τους διαιτητές.
Ο κ. Βοσκάκης θεώρησε πως είχε παρέλθει το χρονικό περιθώριο που ορίζει ο ΚΑΠ και αποφάσισε να κλείσει το φύλλο αγώνα. Δεν τον αδικώ, αν και θεωρώ πως είναι υπερβολική η αντίδρασή του. Αν κάποιος τηρεί το νόμο, πάντως, δεν μπορώ να του πω κάτι. Τα χρήματα ήρθαν μετά από 23 λεπτά. Του είπα να αρχίσει κανονικά ο αγώνας και να πληρώσουμε μετά. Αρνήθηκε και είπαμε να πάμε να φέρουμε λεφτά από την πόλη. Όταν τα φέραμε είπε πως είχαμε περάσει κατά τι το χρόνο. Μπορούσε να είναι πιο ελαστικός, γιατί οι άνθρωποι της Ζακύνθου, προς τιμήν τους, δεν είχαν πρόβλημα να αρχίσει το ματς με μικρή καθυστέρηση".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα