Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Παναργειακός:"Ο Λουτσιάνο δυσκολεύεται να κάτσει προπονητής σε μια ομάδα πάνω από 2 μήνες!"

Συνέχεια έχει η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Λουτσιάνο ντε Σόουζα και Παναργειακού μετά το διαζύγιο των δυο πλευρών. Η ομάδα του Άργους, που προχωράει πλέον με τον Τίμο Καβακά στο τιμόνι, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αφήνει υπόνοιες για τις ικανότητες του Λουτσιάνο τονίζοντας πως δυσκολεύτηκε ως προπονητής να παραμείνει σε σύλλογο για περισσότερο από δύο μήνες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Παναργειακού έκανε αρκετή υπομονή με τις συκοφαντίες και την χολή που βγάζει ο κ. Σόουζα μετά και την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα. Οι κατηγορίες του προς το Δ.Σ , δείχνουν μόνο πίκρα και τίποτα άλλο. Η διοίκηση της ομάδας προσπάθησε να λήξει το θέμα αυτό με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην μετέπειτα επαγγελματική πορεία του κ. Σόουζα (που παρεμπιπτόντως, η ιστορία έχει δείξει ότι δυσκολεύτηκε πολύ να παραμείνει σε ομάδα πάνω από 2 μήνες ως προπονητής!).
Σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θέλει μόνο την άνοδο, εκτός από τα θετικά αποτελέσματα, μεγάλο ρόλο παίζει και η εμφάνιση που κάνει η ομάδα και ο Παναργειακός στα τελευταία παιχνίδια με τον Παναρκαδικό ,την Κύμη και στο φιλικό με τον Ερμή Κιβερίου, δεν απέδωσε όπως θα έπρεπε. Με το συγκεκριμένο ρόστερ, ο Παναργειακός ,θα έπρεπε να παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και όχι να ψάχνει τον χαρακτήρα του μέσα στο γήπεδο (κάτι που οφείλεται μόνο στον προπονητή).
Η διοίκηση και ο κόσμος του Παναργειακού ,θέλουν μόνο την άνοδο στην Β εθνική και κανένας δεν θα μπει εμπόδιο σε αυτό τον στόχο. Τα «απομεινάρια» της υποτιθέμενης διοίκησης του καλοκαιριού (Ιταλοί, Γκάμαρης, Ντε Σόουζα κλπ) τελείωσαν και ο Παναργειακός με νέο προπονητικό team βλέπει μόνο την πρώτη θέση!
Ο Παναργειακός Α.Π.Ο δεν θα επανέλθει στο θέμα αυτό, γιατί σκοπός του είναι ΜΟΝΟ η άνοδος στην Β Εθνική κατηγορία και δεν έχει χρόνο να απαντά σε κακόβουλες δηλώσεις, που χαλάνε το κλίμα στην ομάδα.Ευχόμαστε στον κ. Ντε Σόουζα, καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα