Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Μισό εκατ ευρώ έταξε ο αδερφός του Καλαϊτζίδη στον Άρη

Και το όνομα του σωτήρος: Άλεξ Κάλας! Ή αλλιώς Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης και αδερφός του τεχνικού του Άρη Δημήτρη Καλαϊτζίδη! Με πολύ...ελπίδα υποδέχθηκαν στον Αρη  τη δέσμευση του ομογενή επιχειρηματία ότι θα καταβάλει στην ομάδα ένα ποσό που θα κυμαίνεται ανάμεσα στις 500 και τις 550 χιλιάδες δολάρια που δεν θα δοθεί ούτε ως ταμειακή διευκόλυνση ούτε ως προκαταβολή για τη μελλοντική αγορά μετοχών, αλλά ως οικονομική ενίσχυση.
Ο Κάλας δεν φαίνεται διατεθειμένος να εμπλακεί ενεργά ακόμα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά  όταν έρθει η ώρα να συσταθεί η νέα ΠΑΕ, θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο να επενδύσει, ανάλογα με το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου που θα οριστεί.
Στις συζητήσεις του, πάντως, με τους ανθρώπους του ερασιτέχνη άφησε να φανεί ότι ενδιαφέρεται ακόμη και για την κατασκευή αθλητικού κέντρου στο Νέο Ρύσιο, το οποίο θα περιλαμβάνει στις εγκαταστάσεις του ακόμη και ξενοδοχειακή μονάδα.
Αναμένεται να δούμε αν στον Άρη δουν "ζεστό" και πολύ χρήμα (μισό εκατ ευρώ είναι αυτό), ή αν οι υποσχέσεις μείνουν στα λόγια..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα