Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

"Ο Κάλας θέλει ο Άρης να μείνει μακριά από παπατζιλίκια!"

Ο εκπρόσωπος του ομογενούς επιχειρηματία Αλεξ Κάλας που ενδιαφέρεται για τον 'Αρη, Γιώργος Γιακουμίδης μίλησε στην εκπομπή «AllAboutARISOn Air και ανέλυσε το πλάνο του επιχειρηματία. Χαρακτηριστικά είπε πως σκοπός του Κάλας είναι να μείνουν μακριά από...παπατζιλίκια!
Απόσπασμα των δηλώσεων Γιακουμίδη: «Το πρώτο βήμα ήταν να ζητήσουμε τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι το τέλος της σεζόν, αναλαμβάνοντας όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του. Μου ζητήθηκε να πω το ποσό που θα διαθέσει ο κ. Κάλας, αλλά η άποψή του είναι να μένουμε μακριά από... παπατζιλικία. Δεν θέλει να λέει μεγάλα λόγια, αλλά να αποδεικνύει έμπρακτα αυτό που θέλει να κάνει. Μέσω της συνέπειάς μας, θέλουμε να κερδίσουμε τον κόσμο του Άρη. Για τον κ. Κάλας προέχει να είναι ευχαριστημένος ο κόσμος.
Το δεύτερο σκέλος είναι να αναλάβει την εκκαθάριση της ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα και η τρίτη πρόταση που έγινε είναι ότι αναλαμβάνει όλα τα έξοδα για να συσταθεί η νέα ΠΑΕ, βάζοντας το μίνιμουμ μετοχικό κεφάλαιο που θα ορίσει ο Ερασιτέχνης. Η φιλοδοξία του κ. Κάλας είναι όταν συσταθεί η νέα ΠΑΕ, να δημιουργήσει μία μοντέρνα ομάδα, βασισμένη σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Θέλει μεθοδικά, βήμα-βήμα, να στηθεί μία ισχυρή εταιρία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα