Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

"Ο Πλεξίδας έβαζε κάμερες, αλλοίωνε υπογραφές και απαξίωνε με...χαρτί υγείας!"

Απίστευτες καταγγελίες αναφέρονται σύμφωνα με δημοσίευμα, στην προσφυγή που κατέθεσαν οι Νέστορας Στεφανίδης και Χρήστος Αθανασόπουλος, στη οποία ζητούν να λυθεί η συνεργασία τους με την ΑΕΛ με υπαιτιότητα της θεσσαλικής ΠΑΕ.
Τόσο ο επιθετικός από το Κιλκίς, που ήρθε στην ΑΕΛ πέρυσι, όσο και ο τερματοφύλακας, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, εκτός από τις οικονομικές οφειλές προς το πρόσωπό τους, κάνουν λόγο για λειτουργία καμερών εντός και εκτός αποδυτηρίων που παραβιάζουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, ενώ παράλληλα φέρονται να υποστηρίζουν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Πλεξίδας, έφτασε σε σημείο να χορηγήσει άδεια χρησιμοποιώντας ως έγγραφο χαρτί υγείας για λόγους απαξίωσης!
Παράλληλα γίνεται λόγος για πλαστογράφηση των υπογραφών τους από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, καταθέτοντας διαφορετικά συμβόλαια από αυτά που είχαν υπογράψει.
Να σημειωθεί πως οι δυο παίκτες της ΑΕΛ προπονούνταν το τελευταίο διάστημα μόνοι της, έπειτα από απόφαση της διοίκησης, ώσπου αποφάσισαν να καταθέσουν προσφυγή διακόπτοντας και τις παρουσίες τους στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Λάρισας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα