Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Βράζουν με Βάτσιο στον Φωκικό

Από τις χειρότερες αγωνιστικές για τη διαιτησία ήταν η 11η, με πολλές ομάδες να διαμαρτύρονται για φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών. Μία από αυτές είναι και ο Φωκικός, για τη διαιτησία του Βάτσιου από τον Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής και των βοηθών του.
Η διοίκηση του συλλόγου της Άμφισσας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, όπου γίνεται λόγος για ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Βολιωτών και για άνιση μεταχείριση στον καταλογισμό των φάουλ.
Παράλληλα, από πλευράς Φωκικού διαμηνύεται ότι η ομάδα είναι... επτάψυχη και θα παραμείνει στην κατηγορία.
Αναλυτικά: «Για μια ακόμα φορά η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ είναι στην δυσάρεστη θέση να έρχεται αντιμέτωπος με μια διαιτησία που αδικεί την ομάδα μας. Ο Φωκικός σε 10 παιχνίδια μετράει 4 πέναλτι εναντίον του και κανένα υπέρ του, μάλιστα σε 2 αγώνες έχει αναγκαστεί να αγωνίζεται με 10 παίχτες. Περιμέναμε από τον διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλο, κ. Βάτσιο 50/50, δυστυχώς δεν το είδαμε, με τα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου να είναι 90 προς 10. Σαν να μην έφτανε αυτό καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων και απέβαλε για 20 λεπτά όλο τον πάγκο του Φωκικού. Εμείς επιλέξαμε για αρκετό διάστημα να μην αναφερόμαστε στην διαιτησία, αλλά η αγανάκτηση του κόσμου μας είναι μεγάλη. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε έναν καθαρό και τίμιο αγώνα, το μόνο που ζητάμε είναι ισονομία και αισιοδοξούμε ότι στο τέλος μέσα στα γήπεδα θα αποδείξουμε σε όλους ότι ο Φωκικός είναι… 7ψυχος!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα