Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Παραιτήσεις και μηνύσεις στον Άλιμο

Ο πρώην πλέον γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Αρφάνης, θα κινηθεί δικαστικά κατά του διαιτητή Νίκου Ρατσιάτου – «Ευχαριστώ» των «νεοφώτιστων» σε Θύελλα και ΠΑΟ Αγίου Δημητρίου
Η αναφορά του 4ου διαιτητή του αγώνα του Αλίμου με τον Αχαρναϊκό, Νίκου Ρατσιάτου, πως δέχτηκε χτύπημα από τον Γιάννη Αρφάνη, οδήγησε τον δεύτερο σε παραίτηση από την θέση του γενικού αρχηγού των «νεοφώτιστων». Μάλιστα επεσήμανε με δήλωσή του πως θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του εν λόγω ρέφερι.
Αναλυτικά αναφέρεται: «Με αφορμή την αναγραφή μου στο φύλλο αγώνος στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, ότι δήθεν χτύπησα τον τέταρτο διαιτητή κ. Ρατσιάτο Νικόλαο, με γροθιές στο στήθος αναφέρω ότι, παραιτούμαι από γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Αλιμος, για να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου. Εντός των ημερών θα καταθέσω μήνυση στον προαναφερόμενο διαιτητή για συκοφαντική δυσφήμιση του ονόματός μου. Για το συγκεκριμένο γεγονός υπάρχουν μάρτυρες, οι οποίοι και θα καταθέσουν για το τι έχει συμβεί στο συγκεκριμένο περιστατικό. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι θα είμαι κοντά στην ομάδα για την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Με εκτίμηση, Αρφάνης Ιωάννης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα