Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Καταγγελία ΑΕΚ εναντίον των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων!

Μία σημαντική είδηση που προέκυψε από την απολογία της ΑΕΚ ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα επεισόδια του ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ήταν ότι η "Ενωση" έχει προχωρήσει σε καταγγελία κατά των ποδοσφαιρικών Εισαγγελέων, κ.κ. Πετρόπουλου και Καρρά, προς τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, τον εισαγγελέα Εφετών, Ισίδωρο Ντογιάκο και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, για στάση του στο θέμα της συμπεριφοράς των Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι.
"Πού είναι οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, ο κ. Πετρόπουλος και ο κ. Καρράς; Γιατί δεν άσκησαν πειθαρχική δίωξη στον Περέιρα και στον Κασάμι; Παρά άσκησαν στον Μελισσανίδη για μια δήλωση, την ώρα που έχει κριθεί από το δικαστήριό σας ότι ο Μελισσανίδης δεν έχει μετοχική σχέση με την ΑΕΚ. Η κίνηση αυτή δείχνει εμπάθεια, απρέπεια και παράβαση καθήκοντος. Αλλά όταν δεν μας συμφέρει, βασιλιάς εδώ στο Γουδή είναι ο «μουγγοθόδωρος»!
Εμείς σαν ΠΑΕ ΑΕΚ, έχουμε κάνει καταγγελία-αναφορά στον αθλητικό εισαγγελέα, κ. Σιμιτζόγλου, στον εισαγγελέα Εφετών, κ. Ντογιάκο και στον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Κοντονή, κατά των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων κ.κ. Πετρόπουλο και Καρρά για τη στάση που έχουν κρατήσει. Στείλαμε έναν τεράστιο φάκελο με όλα τα δημοσιεύματα, ακόμα και του πορτογαλικού Τύπου που κατακεραυνώνουν τον Περέιρα", ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου, στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα