Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Μπέος:"Μαρινάκης και Σπανός πλήρωσαν την εγγύηση για να αποφυλακιστώ!"

Μέρος της εγγύησης των 300.000 ευρώ προκειμένου να αποφυλακιστεί ο Αχιλλέας Μπέος πλήρωσαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιώργος Σπανός, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου!
Ο δήμαρχος Βόλου βρέθηκε στην εκπομπή «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» και σε ερώτηση του Κυριάκου Θωμαϊδη για το ποιος πλήρωσε την εγγύηση ύψους 300.000 ευρώ, έτσι ώστε να αποφυλακιστεί, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε πως ζήτησε βοήθεια από μερικούς παράγοντες και μεταξύ αυτών ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιώργος Σπανός.

«Όταν πληροφορήθηκα ότι το συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημά μου ζήτησα βοήθεια από τρεις τέσσερις γνωστούς παράγοντες και ένας από αυτούς ήταν και ο κύριος Μαρινάκης, ο οποίος με βοήθησε με ένα χρηματικό ποσό επειδή δεν είχα τις 300.000. Με είχε βοηθήσει και ο κύριος Σπανός», ήταν τα λόγια του Μπέου στην εκπομπή.
Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ισχυρίστηκε, ότι τουλάχιστον 50 cd, που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ το 2011 στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων εξαφανίστηκαν. Μάλιστα υποστήριξε, ότι στις ηχογραφημένες συνομιλίες ακούγονται υπουργοί, βουλευτές, δικαστές και δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα