Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Αναγέννηση Καρδίτσας:"Δείξαμε πως το ματς δεν ήταν στημένο και πως δεν είμαστε ελέφαντες!"

Έξαλλοι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, εξέδωσαν ανακοίνωση απάντηση ε όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες πως η Λάρισα θα περνούσε...αερας από το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, μιας και το ματς είχε πολύ ύποπτη δραστηριότητα στο στοίχημα!Η διοίκηση της Αναγέννησης μίλησε πως οι γνωστοί κύκλοι δεν τα κατάφεραν, και πως η Αναγέννηση έδειξε πως"δεν είναι ελέφαντες!"
Απόσπασμα της ανακοίνωσης της Αναγέννησης Καρδίτσας:
"Παραμονές του κρίσιμου αγώνα της ομάδας μας με τη Λάρισα για την 24η αγωνιστική της football league στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας, είχε οργιάσει η φημολογία πως η ομάδα της Λάρισας θα κερδίσει!
Φημολογία, που όπως γράφτηκε σε ρεπορτάζ εκείνων των ημερών, είχε κάνει έξω φρενών και τη διοίκηση της Αναγέννησης και το ποδοσφαιρικό τμήμα που κλήθηκαν μέσα σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος (η ομάδα βρισκόταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση και με ήττα σ' αυτό το μάτς θα κινδύνευε άμεσα με υποβιβασμό!) να αποδείξουν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν είναι "ελέφαντες"!
Οι φήμες αυτές πιστοποιήθηκαν τελικά και με την πρόσφατη αναφορά της UEFA - BFDS που κάνει λόγο για υπερβολικά ισχυρό στοιχηματισμό υπέρ του ότι η Λάρισα θα κέρδιζε τον αγώνα!
Απο ποιους διοχετεύτηκαν αυτές οι φήμες στον κόσμο και με ποια αίσθηση προκλήθηκε αυτή η "βεβαιότητα" σε διάφορους κύκλους είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε!
Ήταν οι γνωστοί "παπαγάλοι" που δρουν στο χώρο του ποδοσφαίρου;
Ήταν κάποιοι που ήθελαν να τελειώσει το ματς με νίκη της Λάρισας και προέβησαν σε ανάλογες ενέργειες ώστε απέκτησαν και σιγουριά που στοιχημάτιζαν κιόλας;
Ο θεός και η ψυχή τους...
Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η ομάδα μας σε κείνο το ματς ΚΕΡΔΙΣΕ και έστειλε όλους αυτούς τους "σίγουρους" “άκλαυτους”!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα