Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ζάκυνθος:"Δεν θα μας ρίξει κανένας διαιτητίσκος!"

Πολύτιμη ισοπαλία απέσπασε η Ζάκυνθος στο Αλκαζάρ από τον Τλυρναβο, ωστόσο οι νησιώτες έχουν έντονα παράπονα από τις αποφάσεις του Σερραίου διαιτητή Φωτιάδη.
Έτσι, λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα αναρτήθηκε ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook:
Αναλυτικά: «O σημερινός βαθμός δεν έχει μόνο βαθμολογική σημασία αλλά και διδακτικά οφέλη! Ήταν ένα μάθημα λεβεντιάς! Η ομάδα αγωνίστηκε επί 55' με 10 παίχτες σε εκτός έδρας ματς με κόντρα διαιτησία. Κι όμως, κατάφερε και έβγαλε ψυχή! Και ξέρετε γιατί; Γιατί έχει λεβέντες παλικάρια που φοράνε τον Ζάκυνθο στο στήθος...! Είναι παιδιά από την άλλη άκρη της Ελλάδας (και από άλλες χώρες) που ήρθαν στη Ζάκυνθο και την αγάπησαν! Με τα όσα προβλήματά της, με τα λίγα λεφτά που παίρνουν και που αναγκάζονται κάθε δεύτερη Κυριακή να κάνουν αμέτρητα χιλιόμετρα για να κρατήσουν τη σημαία της ομάδας ψηλά!
Δεν θα αφήσουμε διάφορους διαιτητίσκους να ρίξουν την ομάδα μας! Σαν τα μούτρα τους δεν θα γίνει ο ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΟΤΕ! Και να ξέρουν ότι το όνειρό τους θα τους το χαλάσουμε!
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς από την πλευρά μας ως οι μόνοι αγνοί φίλοι της ομάδας μας είναι να πάμε την Τετάρτη στο Στάδιο και να τους δώσουμε τη στήριξή μας έτσι ώστε να ακουμπήσουμε τον στόχο της παραμονής γρηγορότερα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα