Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ντε Λαουρέντις:"Μας έστησε η διαιτησία σε μια άχρηστη διοργάνωση, όνειρα γλυκά Πλατινί!"

Έκτός εαυτού ηταν ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις μετά την ισοπαλία της Νάπολι με την Ντνίπρο για τα ημιτελικά του Europa League. Ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» ήταν έξαλλος με το γκολ των Ουκρανών που ήταν οφσάιντ και επιτέθηκε τόσο στη διαιτησία, όσο και στον Μισέλ Πλατινί.
«Είμαι έξαλλος. Δεν είναι διοργάνωση αυτή. Ήταν οφσάιντ. Θέλουν να δώσουν σημασία σε μια άχρηστη διοργάνωση. Απλά θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε ως γέφυρα, ώστε να μπορέσουμε να προκριθούμε στο Champions League. Δεν είναι δυνατόν να ορίζεις στα ημιτελικά έξι ανίκανους διαιτητές. Γιατί να βάλεις έξι διαιτητές που δεν μπορούν να χειριστούν αυτήν την κατάσταση», ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια καταφέρθηκε εναντίον του προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί: «Ελπίζω να σκέφτεται τι έκανε σε κάποιο σκοτεινό δωμάτιο στα γραφεία της UEFA στη Νιόν. Ίσως είναι καλύτερα να παραιτηθεί. Είναι απαράδεκτο το να μην μπορείς να εξασφαλίσεις μια αξιοπρεπή διαιτησία».
Οσο για τη δική του ομάδα, ο πρόεδρος της Νάπολι σημείωσε: «Δεν μπορώ να χρεώσω κάτι στην ομάδα, διότι έκανε ότι μπορούσε. Η Ντνίπρο είχε τη διαιτησία με το πλευρό της».
Στη συνέχεια μίλησε πάλι για τον Πλατινί: «Είναι αποδεκτό το να θέλει να… κυβερνήσει ο Πλατινί, αλλά θα πρέπει να το κάνει με σοφία. Θα μπορούσε να οργανώσει καλύτερα το διαιτητικό κομμάτι. Είδα χθες τον Ριτσόλι που διαιτήτευσε στο Champions League και εμείς είχαμε τον Σβέιν Μόεν. Ποιος είναι αυτός; Τον ξέρετε; Τον έχετε ακούσει ξανά; Είναι σημαντικός; Έχει προβιβαστεί ποτέ; Θέλουν να το πάρει ξανά η Σεβίλλη. Απλά ας μα το πουν για να κάνουμε στην άκρη. Γιατί κύριε Πλατινί δείχνετε μίσος για τα έξι εκατομμύρια οπαδών μας και τους υπόλοιπούς εκτός Ιταλίας; Θα πρέπει να πέσετε για ύπνο και να προσευχηθείτε για βελτίωση. Ποια είναι η αξιοπιστία που έχετε πια;».
Καταλήγοντας, είπε: «Όνειρα γλυκά, Πλατινί».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα