Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Χανιά: Όσο τσακώνονται Τζουγκαράκης και Κατσιγιάννης έρχεται ο Σγουράκης!

Όσο κοντράρονται Μιχάλης Τζουγκαράκης και Νίκος Κατσιγιάννης τόσο το διοικητικό αδιέξοδο στον ΑΟΧ παραμένει.
Όμως βρέθηκε ενδιαφερόμενος για την ομάδα και δεν είναι άλλος από οτν Κώστα Σγουράκη.
Ο γιος του πρώην προέδρου του ΑΟΧ κοινοποίησε στο facebook ένα κείμενο, σύμφωνα με το οποίο σκοπεύει να βγει μπροστά και να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου.
Γνωστοποίησε μάλιστα πως στο πλευρό του βρίσκεται γνωστός εφοπλιστής, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι η άνοδος και η καθιέρωση στη Σούπερ Λίγκα.
Αναλυτικά: «Λοιπόν, τα ψέματα τελείωσαν εκεί κάτω στα Χανιά!Βγάζω ανακοίνωση φόρα νόστρα… Θέλω τον Α.Ο. ΧΑΝΙΑ!Και επειδή οι σωστοί άνθρωποι δεν κάνουν συζητήσεις από FACEBOOK σας λέω θα ξεσκίσω καταστάσεις και έκτροπα και θα ανακαλύψω τι χρωστάει ο σύλλογος και θα καθαριστούν όλα.
Θα διωχτούν όλοι από το πάτο και θα προσεχτεί η δύναμη πυρρός μας, ο κόσμος μας, η καρδιά μας και οι ακαδημίες μας που πρέπει το Χανιώτικο στοιχείο να επιζήσει.
Όραμα;Α’ Εθνική και καθιέρωση.Αρχίζω και δεν παίρνω χαμπάρι κανένα.
Αααα… ξέχασα, για τα λεφτά; Πάντως σίγουρα θα παρουσιαστούν παρέα μου το επιτελείο με επικεφαλής σίγουρα εμένα αλλά με τεράστια μορφή στο χώρο της Εμπορικής Ναυτιλίας και του επιχειρηματικού κόσμου.Θα τα ξαναπούμε… Κανείς δεν μπορεί και δεν έχει το δικαίωμα να με σταματήσει.Άσε που δεν παίρνω χαμπάρι κανένα.
Μπράβο, ό,τι κάνανε-κάνανε, ό,τι δώσανε-δώσανε και δεν με νοιάζει τίποτα. Απλά σέβομαι δύο-τρεις ανθρώπους και τίποτα παραπάνω.
Κωστής Σγουράκης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα