Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα σε 3 παίχτες της Βἐροιας για το"στημένο"με Ολυμπιακο.

Ποινή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκε στους τρεις ποδοσφαιριστές, Κώστα Μπάρμπα, Δημήτρη Αμαραντίδη και Ηλία Ιωάννου, οι οποίοι πέρασαν το πρωί της Δευτέρας (8/6) από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, στην Ευελπίδων.
Οι παραπάνω κλήθηκαν να απολογηθούν για το παιχνίδι της 6ης Ιανουαρίου 2013 ανάμεσα στη Βέροια και τον Ολυμπιακό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 3-0.
Ο δικηγόρος του Μπάρμπα, Ζαχαρίας Κεσές, υποστήριξε ότι ο πελάτης του έδωσε το 100% των δυνατοτήτων στον συγκεκριμένο αγώνα.«Απαντήσαμε σε ό,τι ερωτηθήκαμε. Ο πελάτης μου δεν έχει τίποτα να κρύψει. Προχωράμε, ότι είχαμε να συνεισφέρουμε στην υπόθεση το έχουμε συνεισφέρει», δήλωσε αρχικά. Για την ποινή που επιβλήθηκε στον ποδοσφαιριστή είπε: «Ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να του επιβληθεί, αλλά δεν μας απασχολεί αυτό. Ο πελάτης μου έκανε ό,τι μπορούσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι». Στη συνέχεια τόνισε ότι ο Μπάρμπας αρνήθηκε τις κατηγορίες: «Προφανώς και τις αρνήθηκε, άλλοι είναι αυτοί που θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις και είναι πολλά τα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν και σίγουρα δεν αφορούν έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για μια αντιπαράθεση που βρίσκεται σε άλλο επίπεδο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα