Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

"Σώθηκε" ο Ηρακλής, Πηρούνιας στα διοικητικά του.

Ανάμιξη στα κοινά του Ηρακλή θα έχει ο Νίκος Πηρούνιας!
Με γραπτή δήλωσή του, ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Εθνικού και πρώην αντιπρόεδρος της Ένωσης της Β’ Εθνικής επιβεβαίωσε όλα αυτά που ακούγονταν και ξεκαθάρισε ότι είναι χρόνια φίλος με το μεγαλομέτοχο της ομάδας της Θεσσαλονίκης Σπύρο Παπαθανασάκη και ότι είναι δεδομένες η συμπαράστασή του και η συμμετοχικότητά του στα του «Γηραιού».

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του έμπειρου παράγοντα: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας σε ανακριβή και παραπληροφορηθέντα δημοσιεύματα και ιστοσελίδες
Δηλώνω ξεκάθαρα τα εξής:
Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κ. Παπαθανασάκης Σπύρος είναι προσωπικός μου φίλος παλαιόθεν.
Συμπαραστάθηκα στην επιλογή του στην προσπάθεια του στόχου του, στην ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ της αγαπημένης ομάδος ΗΡΑΚΛΗΣ με τις όποιες μικρές δυνάμεις και την εμπειρία μου προς την επίτευξη του στόχου του.
Η ιστορική ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ πρέπει να αναδιοργανωθεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα.
Οι μεγάλες ομάδες μεγάλες ομάδες ΔΕΝ ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ και δημιουργούνται με δανεικούς παίκτες. Σέβονται και τιμούν τους αντιπάλους τους εφόσον και αυτοί ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ εκφράζονται εμπράκτως με την ίδια ΓΝΩΣΙΟΤΗΤΑ εντός και εκτός γηπέδου.
Ο στόχος της Ευρωπαϊκής προοπτικής είναι ορόσημο και στόχος σε όλη την Ανοδική πορείας της ομάδος.
Η συμπαράσταση και η συμμετοχικότητα μου σε αυτή τη στόχευση του φίλου μου και κατά συνέπεια στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
Με εκτίμηση
Νίκος Πηρούνιας».

Εμείς να προσθέσουμε απλά πως οι φίλαθλοι του Εθνικού ακούνε τη λέξη"Πηρούνιας" και βγάζουν καντήλες...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα