Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Αρβανιτίδης:"Ο γιός μου καταθέτει πρόταση να πάρει τον Άρη!"

Στο «Αθλητικό Μetropolis» μίλησε ο πρώην πρόεδρος της Βέροιας Γιώργος Αρβανιτίδης, λέγοντας πως άμεσα ο γιος του καταθέτει πρόταση για να πάρει τον Άρη!
 «Ήθελα να πάρω τον Άρη, αλλά σήμερα δεν μπορώ γιατί έχω το απαγορευτικό. Ενδιαφέρεται, όμως, ο γιος μου. Μαθαίνω ότι θα καταθέσει μια σοβαρή πρόταση, την οποία, βέβαια, θα κρίνουν οι άνθρωποι του Άρη. Μαθαίνω ότι θα κατατεθεί αύριο. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορείς να παίξεις μαζί του. Άσχετα αν τον κατάντησαν ομάδα ενός χωριού. Έχει ιστορία και είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Όπου και να πας βλέπεις μια μεγάλη αγωνία στον κόσμο. Μαθαίνω ότι ο Νίκος μαζί με τους συνεργάτες του έχουν κάνει ενέργειες για την ομάδα σε περίπτωση που παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ. Από ό,τι ξέρω έχουν κάνει ενέργειες για προπονητή, παίκτες και για την προετοιμασία της ομάδας.
Και στην περίπτωση που ο Άρης παίξει Γ Εθνική, νομίζω ότι και σε αυτήν την περίπτωση ισχύει το ενδιαφέρον και τα παιδιά θα το δείξουν και στην πρόταση που θα το καταθέσουν. Δεν πιστεύω, πάντως, ότι ο Άρης θα είναι στη Γ’ Εθνική. Το λέω σαν μια προσωπική αίσθηση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα