Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης δίνει ελπίδες στον Άρη και στους άλλους 3 δευτεραθλητές για Β Εθνική!

Δεν εχει τελειώσει το θέμα των 4 δευτεραθλητών της Γ Εθνικής σχετικά με την προσπάθειά τους να παίξουν την επόμενη χρονιά στη Β Εθνική. Η Α.Ε. Καραϊσκάκης  καταθέτει έγγραφο στην Επιτροπή Εφέσεων την Παρασκευή (28/8) στις 11 το πρωί, καθώς τότε θα συζητηθεί το αίτημα της για ανάκληση, θεραπείας και αναψηλάφηση της υπόθεσης.
Τί  λεει αυτό το εγγραφο??
Πρόκειται για γραπτή βεβαίωση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, στην οποία υπογραμμίζεται δύο καθοριστικά στοιχεία σύμφωνα με το a-sports:
1) Ότι η αλλαγή του ΚΑΠ στο άρθρο 4 παράγραφος 2 (περί μη κάλυψης των κενών θέσεων στα πρωταθλήματα για οποιοδήποτε λόγο) δεν μπορεί να έχει αναδρομική αρχή και θα μπει σε εφαρμογή, όπως ορίζουν οι κανονισμοί από τη μεθεπόμενη σεζόν, δηλαδή το 2016-17.
2) Ότι ενισχυτικό του παραπάνω είναι η δεσμευτική απόφαση του Δ.Σ. (νυν Εκτελεστική Επιτροπή) της ΕΠΟ στις 10 Ιουνίου 2015 ότι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τη σεζόν 2015-16 θα διεξαχθεί με 20 ομάδες!
Αυτή είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη, αφού εφόσον η υπόθεση κερδηθεί από την Α.Ε. Καραϊσκάκης , αυτό θα ωφελήσει και τους άλλους τρεις περσινούς δευτεραθλητες της Γ’ Εθνικής, που θα οδηγηθούν εν συνεχεία σε αγώνες μπαράαζ για την κάλυψη των δύο κενών θέσεων στη Β' Εθνική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα