Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Πανόπουλος:"Είμαστε η χειρότερη ομάδα της Σούπερ Λιγκ, μόνο σε κηδείες και γάμους έρχονται γήπεδο οι οπαδοί μας!"

Με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για την μικρή προσέλευση οπαδών της Ξάνθης στο ματς με την ΑΕΚ, ο ισχυρός άνδρας της Ακριτικής ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος.Διαβάστε απόσπασμα από τη νέα επική ανακοίνωση:
ADVERTISEMEN
"Επί 27 συναπτά έτη είμαστε η χειρότερη Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία παράδειγμα προς αποφυγή. Επί 27 συναπτά έτη είμαστε η χειρότερη ποδοσφαιρική ομάδα που συμμετείχε και συμμετέχει στην Α! Εθνική και στη Super League. Παράδειγμα προς αποφυγή. Είμαστε «βουτηγμένοι» σε όλα τα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα και τρέχουμε από δικαστήριο σε δικαστήριο αντιμετωπίζοντας τη μία κατηγορία μετά την άλλη. 800 χρόνια τώρα, δεν έχουμε παρουσιάσει κανένα έργο. Ούτε ένα βοηθητικό γήπεδο δεν έχουμε φτιάξει για να προπονείται η ομάδα μας. Είμαστε…, είμαστε…
Έχουν δίκαιο λοιπόν, οι φίλοι της ομάδας της πόλης μας να μην πατάνε στο γήπεδο να δουν την ομάδα της πόλης τους ούτε από μακριά. Ποιους να δουν; Τους ΤΙΠΟΤΑ;! Έχουν δίκαιο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, να υπάρχουν 2200 εισιτήρια στους φίλους της ΑΕΚ και 1150 στους φίλους της Ξάνθης.
Έχουν δίκαιο οι φίλοι της πόλης μας, να έρχονται και να συσπειρώνονται στις ΚΗΔΕΙΕΣ (τις δύο φορές στα 27 αυτά χρόνια που κινδυνεύσαμε να χάσουμε την κατηγορία) και στους ΓΑΜΟΥΣ (τις ελάχιστες μικροδιακρίσεις της πλάκας που είχε η ομάδα μας).
Ο κάθε νοήμων άνθρωπος μ’ αυτά και μ’ αυτά, καταλαβαίνει ότι το καράβι αυτό με όλα τα ως άνω, δεν πήγαινε και δεν πάει πουθενά. Ομάδα δεν είναι παρουσία μόνο σε γάμους και κηδείες, ομάδα είναι κάθε Κυριακή όλοι μαζί!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα