Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Σαββίδης:"Λυπάμαι τον Μαρινάκη, είναι όμηρος της κατάστασης!"

Σε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη σε ηλεκτρονικό Μέσο, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στον Ολυμπιακό και στο Βαγγέλη Μαρινάκη συγκεκριμένα με οξείς χαρακτηρσισμούς!
Παρατίθεται το απόσπασμα:
Θα ήθελα την άποψή σας για τον κύριο Μαρινάκη.«Τον λυπάμαι. Κοιτούσα το γήπεδο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ποτέ δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του».
- Γιατί;
«Ο Μαρινάκης είναι όμηρος της κατάστασης. Ακόμα και να θέλει ο ίδιος να αλλάξει κάτι, το σύστημα του Ολυμπιακού θα το πετάξει».
- Για να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου, να προσπαθήσουμε να μπούμε στη θέση του ή στη θέση αυτών που τον υποστηρίζουν. Αυτοί λένε ότι είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής του ελληνικού ποδοσφαίρου.
«Ποιος είναι ο επενδυτής; Ο διάβολος; Μήπως δεν κατάλαβα τι εννοείτε;».
- Λένε ότι κανείς δεν έχει βάλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο όσα χρήματα έχει βάλει ο Μαρινάκης.
«Μπορεί να έχουν δίκιο. Αντικειμενικά μόνο ο Ολυμπιακός επένδυε. Μόνο που δεν ήταν τα δικά του χρήματα. Αλλά επένδυε... Πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί. Δεν μπορείς να κερδίσεις 40 φορές το πρωτάθλημα μόνο με ψέμματα. Δεν είναι δυνατόν. Βεβαίως είναι αποτέλεσμα κάποιων επενδύσεων. Τώρα, ποιου ακριβώς είναι αυτές οι επενδύσεις, δεν ξέρω. Του Μαρινάκη, του Κόκκαλη, οποιουδήποτε άλλου; (σ.σ. κάνει μια παύση δευτερολέπτων...) Κοιτάζω την ελληνική πραγματικότητα και σκέφτομαι. Πώς μπορούμε να μην αγαπάμε τόσο πολύ αυτή τη χώρα, για να τη φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Και στο ποδόσφαιρο και σε άλλα πράγματα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα