Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Πανουργιάς:"Αποχωρεί η Λαμία από το πρωτάθλημα, χώρος απέραντου στοιχηματισμού η Φούτμπολ Λιγκ"

Aμετάκλητος στην απόφαση του να αποσύρει τη Λαμία από το πρωτάθλημα ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μετά τη σφαγιαστική όπως υποστηρίζει διαιτησία με Κέρκυρα.
Παρατίθεται ένα πολύ ενδιαφέρον κατ εμάς απόσπασμα για τα χάλια της Football League άπαξ και μπήκε στο στοίχημα μέσα από τις δηλώσεις του προέδρου της Λαμίας:
«Επειδή είμαι ένας υγιής παράγοντας, θεωρώ ότι κάποιοι δεν με θέλουν στο ποδόσφαιρο και στη Football League και ίσως και πιο πάνω, αλλά εκεί δεν είμαι σε θέση να ξέρω. Δεν με θέλουν, γιατί απ’ ό,τι βλέπω το ποδόσφαιρο στη Football League, πολλοί πρόεδροι δεν έχουν να ζήσουν, πώς μπορούν να συντηρούν ομάδες; Πώς βγάζουν προϋπολογισμούς; Εγώ βλέπω ότι μια ομάδα, θέλει πολλά χρήματα για να συντηρηθεί, άσχετα με το ρόστερ. 400.000 ευρώ είναι τα πάγια έξοδα, ΙΚΑ, Εφορία και μετά εξαρτάται το ρόστερ που έχει ο καθένας. Παίρνοντας 180.000 ευρώ από τη Football League, έχουν δυνατότητα μερικοί διοικητικοί να συντηρούν ομάδες; Νομίζω από κάπου αλλού βγαίνουν αυτά τα λεφτά. Ας ψάξουν οι εισαγγελείς, κάποιοι αρμόδιοι να δουν από πού έρχονται αυτά τα χρήματα. Όλοι ψάχνουμε να βρούμε τι κάνει “νιάου-νιάου στα κεραμίδια”. Football League για μένα, είναι ένα απέραντο παιχνίδι στοιχηματισμού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα