Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Σύνδεσμος Φίλων Ολυμπιακού Βόλου: «Να πέσουμε στη Γ’ Εθνική!»

Αιχμηρή ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος στρέφεται εναντίον των πρώην και νυν διοικήσεων της ομάδας, αναφέρει για παίχτες ξυλοκόπου, άμπαλους και Αμαζονίου που ήρθαν στο Βόλο και καλεί την ομάδα να πέσει Γ' Εθνική για να γλυτώσει από αμαρτίες παλαιοτέρων ετών!
Απόσπασμα από την ανακοίνωση:
"Καταγγέλλουμε τους υπεύθυνους της φετινής ποδοσφαιρικής τραγωδίας της ομάδας μας. Τιμούμε και σεβόμαστε όλους τους διοικητικούς που έβαλαν πλάτη όλα αυτά τα τέσσερα δύστυχα χρόνια από Δ. Καραγιάννη και μετά. Όλοι μάτωσαν, ξεζουμίσθηκαν, επένδυσαν ψυχή, χρόνο και χρήμα. 
Δυστυχώς η αποτυχημένη συνταγή των 3 τελευταίων ετών συνεχίσθηκε και για τέταρτη χρονιά, δηλαδή φέτος, με τους ίδιους ανθρώπους να διαχειρίζονται τα ματωμένα χρήματα διοικητικών, χορηγών και κόσμου και να μας φέρνουν παίκτες άγνωστης προέλευσης (πιθανώς Αμαζονίου), παλαίμαχους ξυλοκόπους και άμπαλους. Κάθε χρόνο αποκτούσαμε 25 παίκτες και όλα τα λεφτά πήγαιναν στην θάλασσα. Δεν κάνουμε ανέξοδη κριτική, όπως κάποιος αποτυχημένος και άνεργος δημοσιογράφος εξ’ Αθηνών που δεν μιλάει ακόμα καλά τα ελληνικά.
Πονάμε και λυπούμαστε τους ανθρώπους της διοίκησης που εκτίθενται και προδίδονται από τους εξωδιοικητικούς. Δηλώνουμε ξεκάθαρα σε αυτό το σημείο που έφθασε η ομάδα μας. Ούτε ένα ευρώ στον Τικάο που έπαιξε 1,5 λεπτό, ούτε ένα ευρώ σ’ όλες τις αποτυχημένες φετινές μεταγραφές, ούτε ένα ευρώ στους περσινούς Μπαρμπαγιαλούσηδες και η ομάδα να πέσει αγωνιστικά στη Γ΄ Εθνική και να εξυγιανθεί οικονομικά. Να απογαλακτιστούμε από τις αμαρτίες και τα πρόσωπα του 2010-11 και να κοιτάξουμε μπροστά. Θα ταλαιπωρηθούμε σίγουρα αλλά θα τον βρούμε τον δρόμο μας."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα