Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Σκέφεται αποχώρηση η ΑΕ Καραϊσκάκης επειδή η Νίκη Βόλου παίρνει πίσω του -6 βαθμούς!

H Νίκη βόλου φαίνεται πως θα δικαιωθεί για του -6β. από την περσινή της παρουσία στη Σούπερ Λίγκα που της είχαν επιβληθεί, κάτι όμως που  θα φέρει ανατροπές στη βαθμολογία του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.
Αυτή είναι μία εξέλιξη που μόνο με καλό μάτι δεν είδαν στην πρωτοπόρο Α.Ε. Καραϊσκάκης, με αποτέλεσμα το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης (12/1) να εισηγηθεί πρόταση στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (13/1) για αποχώρηση των Αρτινών από το πρωτάθλημα!
Στις τάξεις της διοίκησης, λοιπόν, επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια και μένει να φανεί αν όντως θα πραγματοποιηθεί η απόσυρση του συλλόγου από τον 2ο όμιλο.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε. Καραϊσκάκης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, αποφασίστηκε να εισηγηθούν την αποχώρηση της Αρτινής ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.
Αφορμή υπήρξε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, ότι δεν ίσχυε κατά την προηγούμενη αθλητική περίοδο η εφαρμογή της ΚΑΠ, παρά το γεγονός ότι το ίδιο όργανο της ΕΠΟ, προεδρεύοντος τακτικού δικαστή και δη Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, είχε αποφανθεί περί του αντιθέτου και δη ότι η ΚΑΠ τυγχάνει εφαρμογής από την επομένη της ψηφίσεώς της, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα για τις ομάδες του επαγγελματικού και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Η Διοίκηση της Α.Ε. Καραϊσκάκης εκτιμά ότι η εν λόγω απόφαση μεσούσης της αθλητικής περιόδου είναι τουλάχιστον σκανδαλώδης, καθώς δημιουργεί καταστάσεις απρόσμενες στην πορεία του πρωταθλήματος, η δε Α.Ε. Καραϊσκάκης δεν επιθυμεί να νομιμοποιεί με την παρουσία της τέτοιου είδους καταστάσεις με την Πολιτεία σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου και απλού θεατή.
Κατόπιν αυτών το Δ.Σ., με επίγνωση της ευθύνης της απέναντι στην ομάδα, τους φιλάθλους και τον Ελληνικό αθλητισμό, αφού ενημερωθεί εκτενέστερα και πληροφορηθεί την θέση της επίσημης Πολιτείας απέναντι σε αυτήν την εξέλιξη, θα εισηγηθεί την αποχώρηση της ομάδας από το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών που συγκαλείται την 13/1/2016 και ώρα 15.00 στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα