Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΕ Λαμία: «Δεν έχουμε μάθει να μπερδεύουμε τη γυναίκα μας με την ερωμένη»

Δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα στη Λαμία το σοκ από την εκτός έδρας ήττα της Κυριακής (10/1) στη Ζάκυνθο με 3-0.
Και οι διοικούντες της ομάδας άφησαν ξεκάθαρες αιχμές εναντίον του προπονητή της ομάδας Γιώργου Βαζάκα, λέγοντας του εμμέσως πλην σαφώς να παραιτηθεί, εκδίδοντας ανακοίνωση με καρφιά με αφορμή μια ατάκα για σύζυγο και ερωμένη που είχε πει ο Βαζάκας μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα!


Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ τη Δευτέρα (11/1):
«Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ζακύνθου για την έντιμη νίκη από πλευράς τους. Από πλευράς μας η ήττα δεν ήταν και τόσο έντιμη. Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να βρούμε την αλήθεια.
Εμείς στο ποδόσφαιρο έχουμε μάθει να είμαστε έντιμοι, όπως και στη ζωή μας. Δεν έχουμε μάθει να μπερδεύουμε τη γυναίκα μας με την ερωμένη, όπως κάποιοι άλλοι. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και όποιος από την ομάδα μας έχει ευθύνη γι' αυτό το αποτέλεσμα θα τιμωρηθεί. Και όσοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα είναι θρησκεία και οικογένεια δεν έχουν καμία θέση σ' αυτήν.
Ξέρουμε να χάνουμε στον αθλητισμό (ποδόσφαιρο), ξέρουμε ότι οι αγώνες έχουν τρία αποτελέσματα, αλλά όχι μ αυτόν τον τρόπο.
Η Διοίκηση της Λαμίας ζητάει συγγνώμη από τους φιλάθλους της και έχει κάνει τα πάντα να πάει αυτή η ομάδα μπροστά, δυστυχώς όμως το ποδόσφαιρο της Football League έχει πολλά προβλήματα και απρόβλεπτα γεγονότα και έτσι δεν μπορεί να κρύψει ότι προβληματίζεται για το αν αξίζει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα