Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Βάζουν πλάτη στα οικονομικά οι φίλοι του Ιωνικού

Ο Ιωνικός είναι από τις ομάδες που πρωτοτυπούν στην οικονομική διαχείριση, καθώς αυτή γίνεται κυρίως από τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι και είναι οι βασικοί αιμοδότες που πληρώνουν ποδοσφαιριστές, προπονητή και λοιπά έξοδα της ομάδας της Νίκαιας!Ο οικονομικός κλοιός φαίνεται ότι σφίγγει αλλά οι Νικαιώτες δεν το βάζουν κάτω με ανακοίνωσή τους:
 «Η ιστορία δεν είναι ο χώρος της ευδαιμονίας και θα μας κρίνει όλους. Κάποιους γιατί εγκατέλειψαν νωρίς κι άλλους γιατί έμειναν μέχρι το τέλος πιστοί στα όνειρα και τα ιδανικά τους.
Η σημερινή ημέρα (30/12) ορίζεται βάση γεγονότων, ως μια κομβική μέρα στην νεότερη ιστορία του συλλόγου, καθώς ένα απαγορευτικό πρόστιμο (2.250 ευρώ), με άμεση ημερομηνία καταβολής (7/1) - από το παιχνίδι με την Κηφισιά- σφίγγει ακαριαία τον ήδη οριακό οικονομικό κλοιό. Την ημέρα αυτή αρκετοί "φίλοι" , που στηρίχτηκαν στα δύσκολα, πηδούν πρώτοι απ' το καράβι.
Οι Rangers όμως δεν εγκαταλείπουν τον μεγάλο Ιωνικό. Επανανοηματοδοτούν την σημερινή ημερομηνία και την ορίζουν ως σημείο εκκίνησης για την αντεπίθεση της ομάδας.
Ο Ιωνικός βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να στελεχωθεί το ρόστερ με ικανότατους ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν επάξια όσα κενά δημιουργηθούν.
Τέλος, η Διοικούσα Επιτροπή κάνει γνωστό προς πάσα κατεύθυνση πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις από επιχειρηματίες και ενδιαφερόμενους. Κάθε πρόταση ωστόσο, θα πρέπει να έχει επίσημη μορφή κι όχι να αναπαράγεται μέσω φημών από τα Μ.Μ.Ε. Άλλωστε στο πρόσφατο κιόλας παρελθόν είδαμε γνωστούς παράγοντες της κατηγορίας να χτίζουν με τα λόγια ανώγια και κατώγια.
Ο Ιωνικός απαριθμεί πενήντα χρόνια ένδοξης ιστορίας, και θα βρει το δρόμο του κόντρα σε όσους πιστεύουν το αντίθετο. Εγγυητής σε αυτό μπαίνει ο λαός του. Δίνοντας τον λόγο μας, που είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε, θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους. Καιρός λοιπόν να μετρηθούμε!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα