Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Κυριακόπουλος:"Με δανεικά ζούσανε οι παίχτες του Εργοτέλη"

Για τα όσα έζησε στον Εργοτέλη τους τελευταίους μήνες αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γιώργος Κυριακόπουλος που αγωνίστηκε στους Κρητικούς ως δανεικός από τον Αστέρα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Αρκαδία 93,8 για όσα έζησε τους τελευταίους μήνες με τον Εργοτέλη:
"Δεν ανήκω στην ομάδα του Εργοτέλη, αλλά αυτούς τους 5 μήνες που έζησα εδώ πέρα ως δανεικός, δέθηκα με τους παίκτες, έγινα ένα με την ομάδα. Σαν οικογένεια μου ήταν. Αυτό που ζήσαμε τους τελευταίους 5 μήνες, δεν θέλω να το ζήσει κάποιος, ούτε ο χειρότερος εχθρός μου να το ζήσει. Περάσαμε πολύ δύσκολα, παρ' όλα αυτά αφήσαμε το οικονομικό στην άκρη.
Όταν ήρθα εγώ, τα πράγματα ήταν πάρα πολύ καλά. Τους πρώτους δύο μήνες τα πράγματα λειτουργούσαν πάρα πολύ καλά. Πολλοί παίκτες ήταν οικονομικά υγιείς, ψυχολογικά υγιείς. Είχαμε ένα πολύ καλό προπονητή, τον κ. Βέλιτς, ο οποίος πιστεύω ότι όταν έφυγε, τότε άρχισαν και εμφανίζονταν τα οικονομικά προβλήματα. Όταν έφυγε ο κ. Βέλιτς, τότε άρχισαν και εμφανίζονταν. Ο κ. Βέλιτς έφυγε λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Από εκεί και πέρα όταν φτάσαμε στον Δεκέμβρη, άρχισαν να φεύγουν οι ξένοι παίκτες,  λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Εμείς μείναμε οι Έλληνες παίκτες και το αντιμετωπίσαμε, όλα τα παιδιά που έμειναν εδώ και τα περισσότερα είναι παιδιά του "Martinengo", ανήκουν στις Ακαδημίες του Εργοτέλη.  Σίγουρα περάσαμε δύσκολα. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο να διαλύεται η ομάδα. Είναι κρίμα για εμάς τους παίκτες, για τους υπάλληλους που έτρεχαν τόσο καιρό για την ομάδα,  για τον κόσμο του Εργοτέλη, έστω και αυτόν τον λιγοστό που υποστήριζε την ομάδα, να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να "τελειώνει" έτσι αυτή η ομάδα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα