Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Λαμία:"Εκτός από τη βλακεία και η διαιτησία είναι ανίκητη!"

Ανακοίνωση  εξέδωσε η διοίκηση των Φθιωτών της Λαμίς το βράδυ της Κυριακής (24/1) μετά τον αγώνα με τον Αχαρναίκό.
Σε αυτή γίνεται λόγος για τις φάσεις που αδικήθηκε η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ζητούν την παρέμβαση της ΕΠΟ, της ΚΕΔ αλλά και του αρμόδιου εισαγγελέα.
Αναλυτικά: «Σήμερα (ξανα) γίναμε αυτόπτες μάρτυρες του πώς μπορεί να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα ενός αγώνα, όταν ο ανώτατος άρχοντας έχει προαποφασίσει την έκβασή του. Κόντρα στην εντός του αγωνιστικού χώρου υπεροχή της ομάδας μας έναντι του γηπεδούχου Αχαρναϊκού, οι εμπνεύσεις του ρέφερι κύριου Αδαμόπουλου και των βοηθών του, έκαναν πάλι το "θαύμα" τους.
Τα συνεχή ανάποδα σφυρίγματα, ο αναίτιος "κιτρινισμός" της μισής ομάδας, η άρνηση καταλογισμού της εσχάτης των ποινών σε πεντακάθαρο πέναλτι στο Σιατραβάνη στο δεύτερο ημίχρονο και η ακύρωση πεντακάθαρου τέρματος της ομάδας μας από τον Νεόφυτο στο 75' ήταν η πεμπτουσία της έννοιας "αλλοίωση" ενός αποτελέσματος, το οποίο όσο και αν η ομάδα μας και το τεχνικό επιτελείο προσπάθησε να αντιπαλέψει, αυτό ήταν πραγματικά ανέφικτο, διότι εκτός από τη "βλακεία" και η "διαιτησία" είναι ανίκητη.
Η Λαμίαζητεί άμεσα να ελεγχθούν για τη συμπεριφορά τους τόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης Αχαρναϊκός - Λαμία όσο και οι βοηθοί του από την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τον αρμόδιο Εισαγγελέα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα