Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Παναθηναϊκός:"Ο Γκριτζίκης συναντήθηκε με τους διαιτητές πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για να διακόψουν το ματς εις βάρος μας!"

Σενάρια συνομωσιολογίας ή αλήθεια?Σύμφωνα με τις καταγγελίες των «πράσινων», υπήρξε συνάντηση την Τετάρτη (27/1) το πρωί στην ΕΠΟ για ένα δίωρο ανάμεσα στον Γιώργο Γκιρτζίκη και τους διαιτητές του αγώνα (Στυλιαράς, Κωσταράς, Κουρομπύλια, Συμεωνίδης), προκειμένου να βρεθεί τρόπος για να διακοπεί το παιχνίδι και να τιμωρηθεί εκ νέου ο Παναθηναϊκός!
Χαρακτηριστικά οι «πράσινοι» υποστήριζαν τα ακόλουθα: «Από πολύ έγκυρες πηγές έφτασαν στον Παναθηναϊκό οι πληροφορίες ότι οι διαιτητές του αγώνα μας με τον Ατρόμητο βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ και συζήτησαν επί μακρόν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας με σκοπό να βρεθεί τρόπος να διακοπεί η αναμέτρηση εις βάρος του Παναθηναϊκού και να οδηγηθεί σε αποκλεισμό και εξοντωτική τιμωρία.
Προειδοποιούμε ότι ανάλογες προβοκάτσιες δεν θα ανεχθούμε. Καλούμε όσους γνωρίζουν τα γεγονότα να απευθυνθούν άμεσα στον Αθλητικό Εισαγγελέα και να σταθούν αρωγοί στον αγώνα μας κατά του διεφθαρμένου συστήματος της ΕΠΟ και των διαιτητών υπαλλήλων τους».
Και εκτός αυτών, στο «τριφύλλι» πρόσθεταν υπό μορφή ερώτησης: «Οι διαιτητές του αγώνα μας με τον Ατρόμητο βρέθηκαν σήμερα δύο ώρες στην ΕΠΟ και συναντήθηκαν με τον Γκιρτζίκη. Πρόκειται ασφαλώς για κάτι ανορθόδοξο. Τι ειπώθηκε άραγε; Τα γνωρίζετε αυτά, κύριε Κοντονή;».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα