Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Κούγιας:"Αν δεν πάρουμε αδειοδότηση θα κυνηγήσω την ΕΠΟ"!

Αποφασισμένος να...κυνηγήσει την ΕΠΟ σε περίπτωση που δεν δώσει αδειοδότηση στην ΑΕΛ, είναι ο Αλέξης Κούγιας σύμφωνα με δηλωσεις του στο Metropolis:
"Μου δημιουργεί πρόβλημα στην αδειοδότηση, δεν μπορώ να ανέβω στη Super League. Δεν είναι όλες οι νομικές σκέψεις ίδιες. Μαζί με τον κ. Κοντονή και τον κ. Περάκη καταλάβαμε ότι αυτό μπορεί να λυθεί μόνο με νόμο.
Υπάρχει εδώ και πολύ καιρό εισήγηση από το Υπουργείο Ανάπτυξης να διαγραφούν από το ΓΕΜΗ οι ανενεργές εταιρείες. Τα χρέη που αφορούν το ΙΚΑ και το Δημόσιο πηγαίνουν στους προηγούμενους.
Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να συνεχιστεί η εκκαθάριση και να πουληθεί το περιουσιακό στοιχείο του Άρη, κάτι που συμβαίνει στις κοινές Ανώνυμες Εταιρείες. Ο προηγούμενος πρέπει να πληρώσει ΙΚΑ, εφορία, ενώ θα έχει και ποινικά προβλήματα αν δεν πληρώσει τους εργαζομένους.
Οτι συμβαίνει με όλες τις εταιρείες. Μέχρι 31 Μαρτίου θα έχει λυθεί το θέμα. Μέχρι 31 Μαΐου είναι τα περιθώρια για την αδειοδότηση. Αν δεν πάρουμε αδειοδότηση θα κυνηγήσω την ΕΠΟ, γιατί επέτρεψε να συσταθεί νέα ΠΑΕ, δεν επέτρεψε να γίνει αυτό που κέρδισε η ομάδα μέσα στο γήπεδο".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα