Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Κούγιας:"Αυτός ο Απόλλωνας είναι βρόμικος!"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Β’ Εθνικής έγινε για ακόμα μια φορά ροντέο με τις συζητήσεις να είναι έντονες, να επικρατεί συχνά...χάβρα και με τις βωμολοχίες να δίνουν και να παίρνουν!
Από τα πιο χαρακτηριστικά επεισόδια ήταν αυτό μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του αντιπροεδρου του Απόλλων Λεβεντόγιαννη, όταν ο δεύτερος ζήτησε το λόγο από τον Αλέξη Κούγια για παλιότερες δηλώσεις του πως ο Απόλλωνας είναι βρόμικη ομάδα!Ακολούθησε η απάντηση Κούγια:
«Αυτός ο Απόλλων είναι βρόμικος, αυτός που είστε τώρα εσείς! Ο Απόλλων δεν ήταν βρόμικος ούτε επί Αλαμάνου ούτε επί Βελλή, τώρα είναι με όλους εσάς που έχετε μαζευτεί!
Είναι βρόμικος γιατί παίζατε με την Καλλιθέα, κερδίζετε δύο πέναλτι, στο ημίχρονο βγαίνει ο Ρουσάκης και μετά τον παίρνετε εσείς.
Είναι βρόμικος γιατί παίζετε με την Παναχαϊκή και ο Στεργίδης δεν παίζει, δεν έχει μαντίλι να κλάψει και ξαφνικά κάνει ταξίδι του μέλιτος στο εξωτερικό και μετά τον παίρνετε εσείς.
Είναι βρόμικος γιατί έχει τον Κατσιγιάννη.
Είναι βρόμικος γιατί έχει τον Κοτταρά.
Είναι βρόμικος γιατί έχει εσένα που, όταν ήσουν στο Ρουφ, χτύπαγες αντίπαλους ποδοσφαιριστές με φωτοβολίδες και ένας από αυτούς είναι ο Πάνος που τώρα έχετε στην ομάδα. Και δεν μιλώ για πέρσι που είχατε τον Γιδόπουλο…», φώναξε ο Κούγιας στον Λεβεντογιάννη, για να του απαντήσει ο τελευταίος: «Κοίταξε να δεις, εμένα δεν θα μου μιλάς έτσι. Ακούς τι σου λέω, ρε!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα