Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Anonymous: «Ο Πουλίδο δεν απήχθη,ήταν στημένο!»

«Εικονική» υποστήριξαν οι Anonymous του Μεξικού ότι ήταν η απαγωγή του Άλαν Πουλίδο, όπως φανερώνει το video που ανάρτησαν τη Δευτέρα (30/5).
Η γνωστή ομάδα χάκερ κάνει λόγο για συνεργασία της πολιτείας με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους πολίτες για να πιστέψουν ότι μπορεί να καταπολεμήσει τέτοια περιστατικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το video αναρτήθηκε λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στο Μεξικό.
Στην αρχή του βίντεο οι Anonymous παίζουν πλάνα από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι αρμόδιες αρχές για την απελευθέρωση του Άλαν Πουλίδο.
Κατόπιν, εμφανίζεται ο εκπρόσωπος της ομάδας χάκερ, που απευθύνει μήνυμα στο μεξικανικό λαό, λέγοντας τα εξής: «Το μήνυμα αυτό απευθύνεται στα ΜΜΕ και στον λαό. Δεν θα επιτρέψουμε πολιτικά παιχνίδια αυτών που θέλουν να κοροϊδέψουν την κοινωνία.
Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής Άλαν Πουλίδο δεν απήχθη ποτέ και πολύ περισσότερο δεν διασώθηκε από τις Αρχές της χώρας. Αυτή η είδηση που υπάρχει τις τελευταίες ώρες είναι απόλυτα ψευδής.
Πρόκειται για ένα καλοφτιαγμένο μοντάζ με σκοπό να εξαπατηθεί ο λαός της χώρας και να πιστέψει ότι οι Αρχές του Μεξικού είναι ικανές να φέρουν σε πέρας με τρόπο αποτελεσματικό μια τέτοια γιγαντιαία επιχείρηση.
Στην πραγματικότητα οι μεξικανικές αρχές δεν έχουν την παραμικρή ικανότητα για τέτοιου είδους επιχειρήσεις. Ας μη συνεχίζουν να κοροϊδεύουν το λαό. Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής Άλαν Πουλίδο έχει συνάψει συμφωνία με την Κυβέρνηση της Ταμαουλίπας και με τηλεοπτικούς σταθμούς της ίδιας πολιτείας.
Μεξικανοί και Μεξικανές, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τις ειδήσεις που κάποιοι δημιούργησαν. Είναι ειδήσεις χειραγωγημένες από την Κυβέρνηση για ίδιον όφελος. Ας μην ξεχνάμε ότι η χώρα μας ζει κρίσιμες στιγμές: μην ξεχνάμε ότι προσπαθούν να καταπνίξουν τις αντιδράσεις για τις μεταρρυθμίσεις στην παιδεία. Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι πολιτικές παρατάξεις απλά αναζητούν τρόπους για να εξακολουθούν να κοροϊδεύουν τον λαό.
Ο Άλαν Πουλίδο είναι συνεργός τους. Δεν θα επιτρέψουμε αυτό που συμβαίνει. Λαέ του Μεξικού, ουδέποτε υπήρξαν κλήσεις για την απελευθέρωση ή καταγγελίες για εξαφάνιση. Θα αποκαλύψουμε τη συμφωνία που υπάρχει με την Κυβέρνηση και θα σας πούμε την αλήθεια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα