Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Μίλερ:"Θέλω να αγοράσω τον Ηρακλή!"

Την απάντηση του Σπύρου Παπαθανασάκη στην πρόταση που του κατέθεσε για την αγορά της ΠΑΕ Ηρακλής περιμένει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ, Κλάους Ντίτερ Μίλερ, ευελπιστώντας σε θετική εξέλιξη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός υποψήφιος επενδυτής στον Metropolis:

Για την πορεία της διαπραγμάτευσης: "Εχουμε κάνει δύο καλές συζητήσεις με τον πρόεδρο σε καλό και ειλικρινές κλίμα και μπορώ να πω ότι αρχίζουμε να μαθαίνουμε την παρούσα κατάσταση στην ομάδα. Πρέπει να περιμένουμε ποια θα είναι η απάντησή του. Ως τώρα έχουμε μια θετική προσέγγιση".

Για το αν έχει καταθέσει πρόταση: "Εχουμε καταθέσει πρόταση και περιμένουμε κάποια απάντηση. Περιμένουμε τηλεφωνικά ή με άλλο τρόπο την απάντηση. Πρέπει να είναι άμεση".

Για το περιεχόμενο της πρότασης: "Δεν μπορούμε να μπούμε σε οικονομικά θέματα από τα ραδιόφωνο".

Για το λόγο που θέλει να αποκτήσει τον Ηρακλή: "Είναι μια ιδιαίτερα ιστορική και γνωστή ομάδα, η οποία έχει ταλαντούχους νέους παίκτες. Έχω δουλέψει με ταλαντούχους παίκτες. Θέλω να ξεκαθαρίσει την ομάδα από τα χρέη και να τη βοηθήσω να σταθεί στα πόδια της".

Για το λόγο που θέλει να επενδύσει σε ομάδα εκτός Γερμανίας: "Σε πολλές χώρες ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο. Είμαι και σύμβουλος ομοσπονδιών της Αφρικής, άλλα η ερώτηση πρέπει να είναι αν υπάρχουν καλές πιθανότητες να γίνει μια καλή συνεργασία στο ποδόσφαιρο εδώ".

Για το αν θεωρεί εαυτόν επενδυτή με σκοπό το κέρδος ή μάνατζερ: "Είναι διαφορετικό να είσαι επενδυτής ή μάνατζερ εξειδικευμένος στο ποδόσφαιρο. Το καθένα έχει ιδιαιτερότητες ως προς τον τρόπο δουλειάς. Είμαι και τα δύο".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα