Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

«Ο Μαρινάκης σάς υποσχέθηκε 15 χρόνια ακόμα πόνο»!

Μία ακόμη αιχμηρή τοποθέτηση έκανε ο Κώστας Καραπαπάς μέσω facebook. Αυτή τη φορά η αιτία ήταν τα σενάρια περί πιθανής παραχώρησης του πακέτου μετοχών και της ονομασίας του «Γ. Καραϊσκάκης» σε Κινέζους.
Αυτό που ισχύει είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου (14/5) με την ηγεσία των «Κόκκινων Αετών» (SIPG). Οι Κινέζοι ξεναγήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα των εγκαταστάσεων και κάπως έτσι ολοκλήρωσαν τον ευρωπαϊκό κύκλο συναντήσεών τους με συλλόγους μεταξύ των οποίων ήταν και οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους», δεν συζητήθηκε τίποτε άλλο.
Αναλυτικά τι έγραψε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Οι καταραμένοι αυτής της ζωής συνεχίζουν! Πράγματι έγινε επίσκεψη Κινέζων που εκπροσωπούν εταιρεία-κολοσσό και μια από τις σπουδαιότερες ομάδες! Είδαν τις εγκαταστάσεις σε γήπεδο και προπονητικό, ενθουσιάστηκαν, έμαθαν πολλά για το ποδόσφαιρο, μας έδωσαν θερμά συγχαρητήρια και γύρισαν στην πατρίδα τους! Τώρα για εσάς που κάνετε σενάρια θερινής νυκτός, ακούστε το άλλη μια φορά! Ο κύριος Μαρινάκης σάς υποσχέθηκε 15 χρόνια ακόμα ΠΟΝΟ! Μη γράφετε αηδίες γιατί μπορεί να τα κάνει 25!
ΥΓ.: Ρε "ερευνητές δημοσιογράφοι", με τη στάση σας στο θέμα με την πραγματική εγκληματική οργάνωση που καίει αυτοκίνητα, απλά αποδεικνύετε ποιος είναι το αφεντικό σας. Γιουσουφάκια σκυφτά μια ζωή...»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα