Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

'Υποπτο για χειραγωγημένο το Ολυμπιακός-Άντερλεχτ!

Δημοσίευμα βόμβα ιστοσελίδας για χειραγώγηση του ευρωπαϊκού παιιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ!
Η έγκυρη σε θέματα διαιτησίας ιστοσελίδα footballrefereeing, η οποία αναλύει και τις διαιτησίες στο Euro της Γαλλίας, έχει ρεπορτάζ από τους υποβιβασμούς των διαιτητών από την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA.
Η συνεδρίαση της Επιτροπής, με επικεφαλής τον Πιερλουίτζι Κολίνα, αποφάσισε τον υποβιβασμό δύο μόνο διαιτητών για σοβαρά λάθη σε ματς του Europa League. Σ΄ αυτούς βρίσκεται και ο ρέφερι του αγώνα Ολυμπιακός-Άντερλεχτ στο Καραϊσκάκη, Άρλοντ Χάντερ, ο οποίος είχε κάνει αρκετά λάθη και πλήρωσε την κακή του διαιτησία.
Θυμίζουμε τις έντονες διαμαρτυρίες των Βέλγων και ιδιαίτερα του προέδρου τους για το πέναλτι που είχε καταλογιστεί υπέρ του Ολυμπιακού, για λανθασμένη εφαρμογή του πειθαρχικού ελέγχου σε φάσεις όπως το φάουλ του Μποτία στον Τζούριτς με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να κόβει τον αντίπαλό του προτού βρεθεί απέναντι από τον Ρομπέρτο. Μια φάση στην οποία ο Χάντερ επέλεξε να βγάλει την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του, προκαλώντας τον οργή των Βέλγων
Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα, όμως, δεν είχαν εκφράσει μόνο οι Βέλγοι, αλλά και ο Ολυμπιακός. με τους «ερυθρόλευκους» να ζητούν επίσης καταλογισμό πέναλτι υπέρ τους.
Το δημοσίευμα φέρει τον τίτλο «Καταστροφικές εμφανίσεις με συνέπειες: Οι Ιβάν Μπέμπεκ και Άρνολντ Χάντερ υποβιβάστηκαν», αναφέρει και το λόγο για τον οποίο ο Χάντερ υποβιβάζεται, ενώ αποκαλύπτει πως η UEFA είχε ξεκινήσει έρευνες για το συγκεκριμένο ματς προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρξει υποψία χειραγώγησης.
«Ο Βορειοϊρλανδός Άρνολντ Χάντερ έκανε απίστευτα λάθη στο Ολυμπιακός-Άντερλεχτ, ευνοώντας την ελληνική ομάδα. Η UEFA είχε ξεκινήσει έρευνες για να εξετάσει το ενδεχόμενο χειραγώγησης», αναφέρει η αιτιολόγηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα