Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Ρεκόρ συλλήψεων ως τώρα στο Euro, φτάσαμε τους 116!

Ακόμη καλά καλά δεν άρχισε και το Euro2016 πρόλαβε να σημειώσει ένα …ρεκόρ. Θλιβερό μεν, αλλά ρεκόρ. Στους 116 έχει ανεβεί ο αριθμός των συλληφθέντων οπαδών, μετά τα πολλά σοβαρά επεισόδια σε διάφορες πόλεις. Φυσικά τη «μερίδα του λέοντος» στους συλληφθέντες κατέχουν οι συμπλοκές μεταξύ Ρώσων και Άγγλων οπαδών στη Μασσαλία όπου κυριολεκτικά η πόλη μετά θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο.
Σύμφωνα με τις αρχές της χώρας, ως τώρα η γαλλική αστυνομία έχει προχωρήσει σε 116 συλλήψεις από την περασμένη Παρασκευή όταν και άνοιξε αυλαία η διοργάνωση. Συν τοις άλλοις, τρία άτομα έχουν απελαθεί από τη χώρα ενώ σε άλλα πέντε άτομα απαγορεύτηκε η είσοδος στη Γαλλία, καθώς θεωρήθηκαν επικίνδυνα για τη δημιουργία επεισοδίων.
Με σκοπό να συνεισφέρει στην καλύτερη φύλαξη και στην διεξαγωγή των αναμετρήσεων υπό ομαλές συνθήκες η Αγγλία προθυμοποιήθηκε να στείλει 45 αστυνομικούς, ενώ ως γνωστόν ο υπουργός εσωτερικών της Γαλλίας, Μπερνάρ Καζνέβ, έχει απαγορεύσει την πώληση αλκοόλ εντός των γηπέδων και περιμετρικά αυτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα