Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Εξαρθρώθηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση παράνομου στοιχηματισμού

Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξάρθρωσε μετά από πολύμηνες έρευνες διεθνή εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν συστηματικά στην παροχή παράνομων υπηρεσιών διαδικτυακού στοιχηματισμού, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 127 μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και 18 αρχηγικά, στη συντριπτική τους πλειονότητα ασιατικής καταγωγής, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει «δίκτυο επιχειρήσεων» παράνομου στοιχηματισμού σε πολυτελείς κατοικίες στην Αττική.
Οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό για την εγκληματική τους δραστηριότητα, τουλάχιστον από το 2014.
«Με τη συγκεκριμένη εξάρθρωση καταφέραμε ένα ακόμα καίριο πλήγμα κατά του παράνομου στοιχηματισμού και των τυχερών παιχνιδιών και μάλιστα από ένα κύκλωμα με διεθνικό χαρακτήρα, που είχε εξαπλώσει τη δράση του σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, μέσω του διαδικτύου», ανέφερε ο διοικητής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Χρήστος Παπαζαφείρης, τη Δευτέρα (25/7), ενημερώνοντας για την υπόθεση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα