Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Συλλήψεις 44 ατόμων στην Ελλάδα για παράνομο στοιχηματισμό

Στη σύλληψη 44 ατόμων για παράνομο στοιχηματισμό, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Γαλλία, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.
Συνολικά σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος 55 στην Ελλάδα, έπειτα από την επιχείρηση-μαμούθ της Interpol, η οποία συνέλαβε συνολικά σε όλο τον κόσμο 4.100 άτομα!
Αναλυτικά: «Η Ελληνική Αστυνομία συμμετείχε στην ευρείας κλίμακας κοινή αστυνομική επιχείρηση, με στόχο την καταπολέμηση του παρανόμου στοιχηματισμού και των τυχερών παιγνίων.
Η επιχείρηση με την κωδική ονομασία "SOGA VI", υλοποιήθηκε με το συντονισμό της ΙΝΤΕRPOL, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Γαλλία.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθησαν συνολικά 44 άτομα, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος 55 ατόμων.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την 10 Ιουλίου 2016, διεθνούς κλίμακας κοινή αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Γαλλία, για την καταπολέμηση του παρανόμου στοιχηματισμού και τυχερών παιγνίων, στην οποία συμμετείχαν και Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, από όλη την επικράτεια.
Η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία "SOGAR IV" διήρκησε ένα μήνα (10/06-10/07) και πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό της INTERPOL.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα