Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΠΑΟΚ: «Με Παππάδες το πρωτάθλημα είναι αδύνατον να ξεκινήσει»

Ενοχλημένοι είναι στον ΠΑΟΚ για τη στάση που κράτησε η ΕΠΟ την Πέμπτη (11/8) στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας, από την οποία αποχώρησε πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Στράτος.
Οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει κοινό μέτωπο με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοινώσεις σε βάρος της ΕΠΟ. Παρεμφερές είναι και το περιεχόμενο αυτής των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι τονίζουν ότι με... Παππάδες δεν γίνεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά: «Κανέναν δεν εκπλήσσει η ανεύθυνη στάση του απερχόμενου συστήματος της ΕΠΟ, όπως δεν εκπλήσσει η άλλη μια απόδειξη πως συγκεκριμένοι άνθρωποι στην Ομοσπονδία αναζητούν στο ποδόσφαιρο το άσυλο που δεν θα τους δώσει η δικαιοσύνη. Γνωρίζουν καλά τις συνέπειες του καταρτισμού των πινάκων διαιτησίας στον οποίο προχώρησαν και επίτηδες προκαλούν την κοινή λογική. Γνωρίζουν καλά πως με… Παππάδες το πρωτάθλημα είναι αδύνατον να ξεκινήσει κι εμείς να συμμετάσχουμε μ' αυτούς τους όρους.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τους έχει καλέσει πολλές φορές να διασώσουν όση αξιοπρέπεια τυχόν τους έχει απομείνει με την παραίτησή τους. Πλέον ακούν κι από αλλού αυτά τα… καλέσματα και τους συστήνουμε για τελευταία φορά να μην περιμένουν τους τελευταίους δυο μήνες της ύπαρξής τους στο ποδόσφαιρο για να εκδικηθούν όσους προκάλεσαν την άτακτη φυγή τους. Γιατί δεν υπάρχει κανένας άλλος υπαίτιος, παρά η δική τους αλαζονεία, επίδειξη της οποίας κάνουν και σήμερα με τον αυθαίρετο και απαράδεκτο καταρτισμό των πινάκων διαιτησίας, πέρα από οτιδήποτε συμφωνήθηκε πρόσφατα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα