Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

"Αν είχαμε βαλίτσες, θα είχε ξεκινήσει η Football League"

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Football League μίλησε ο αντιπρόεδρος του Αχαρναϊκού, Λεωνίδας Λεουτσάκος, σημειώνοντας πως "αν είχαμε βαλίτσες, θα είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα".
Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Λεουτσάκος στον Libero:
Για τη Football League: "Ωρα μηδέν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επρεπε να έχει ξεκινήσει ήδη το πρωτάθλημα και δεν το βλέπω να ξεκινά... Αν είχαμε βαλίτσες, θα είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα".
Για το σε ποια παράταξη ανήκει: "Σε κανένα "άρμα" δεν είμαστε. Φίλους έχουμε πολλούς. Γνωστούς ακόμη περισσότερους. Ρωτηθήκαμε όλοι για την Football League και η γνώμη μου ήταν ξεκάθαρη. Πήρα 18 ψήφους, μάλλον έχουμε μόνο συμπάθειες. Εμένα μου πρότειναν να κατέβω, μου το ζήτησαν και με ψήφισαν. Μπήκα μπροστά για να ξεκινήσει η Β΄Εθνική. Μέχρι πότε θα πληρώνουμε;".
Για τη μη έναρξη του πρωταθλήματος: "Καθυστέρησε γιατί έγινε πολύ γρήγορη η διάδοχη κατάσταση από τον κ. Καλογιάννη στον κ. Σφακιανάκη. Μόλις χθες κλείστηκε ένα ραντεβού με την Πολιτεία για να πέσουν οι τόνοι, να βρεθούν έσοδα".
Για τη συνάντηση Κοντονή-Σφακιανάκη: "Δεν έχουμε ενημέρωση για τη συνάντηση του κ. Κοντονή με τον κ. Σφακιανάκη. Μας είπαν απλά ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαστε 18 ομάδες. Δεν είναι μόνο ο Άρης. Αφού είναι ο Άρης το μεγαλύτερο όνομα, ας μας φέρει έσοδα. Είναι μια ιστορική ομάδα. Ο κ. Γιαλιάς είχε απορία για το αν υπάρχουν ομάδες που κινούνται μόνες τους. Δεν είναι κακό. Η Β΄ Εθνική πρέπει να προχωρήσει ενωμένη".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα