Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Κούγιας: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει προπονητή και παίχτες, έχει μείνει με τον… Θωμαΐδη»

"Κράξιμο" στον Παναθηναϊκό και απόψεις για Μπίκα από τον Αλέξη Κούγια στον «Arena Fm 89,4»:
«Πρώτα-πρώτα δεν υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί την εντιμότητα του κυρίου Μπίκα για να χρειάζεται να λέει ότι το σπίτι είναι 33 τετραγωνικά και όχι βίλλα.
Η ουσία είτε δια της περίπτωσης του κυρίου Τσαχειλίδη είτε με αυτήν την εγκληματική ενέργεια στο σπίτι του Μπίκα, που όλοι ευχόμαστε να μην είναι εμπρησμός, είναι μια: Ποιοι δε θέλουν την επιτροπή με Μπίκα, Τσαχειλίδη, Καλύβα; Να διερευνηθεί και να υπάρξει διαλεύκανση ποιοι δε θέλουν τις αποφάσεις που έχουν πάρει αυτοί ως επιτροπή;
Επειδή υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο, αποφασίστηκε ότι εφόσον αποδειχθεί εμπρησμός, η Σούπερ Λίγκα θα αποκαταστήσει όλες τις ζημιές. Εμείς σαν Σούπερ Λίγκα, την πρόταση κάναμε εγώ και ο κύριος Σπανός και όλοι συμφώνησαν, θα τα καταβάλουμε εμείς. Είναι και ένα μήνυμα προς τον κύριο Μπίκα.
Έκανε τομή ο Μπίκας και έβαλε διαιτητές από τη Φούτμπολ Λιγκ. Σαν Αλέξης Κούγιας έχοντας πληρώσει 850.000 ευρώ για τις κρίσεις προς τους διαιτητές, κάνω έκκληση προς τον κύριο Μπίκα. Αυτοί που δεν θέλουν είναι σκουπίδια.
Όλοι εμείς που είμαστε αυτοδημιούργητοι και αγαπάμε το ποδόσφαιρο, που είμαστε ψώνια με το ποδόσφαιρο λέμε: Είναι τίποτα αυτοί απέναντί μας. Έχει μαζί του εμάς, τη ΦΙΦΑ, την ΟΥΕΦΑ.
Είναι υπέρτατη τιμή να επιλέγουν εσένα για ένα τόσο σπουδαίο έργο, για να καθαρίσεις τη διαιτησία. Στη δικαιοσύνη μπήκαν τακτικοί δικαστές. Όταν σε επιλέγουν εκεί και σου δίνουμε τη δύναμη και την ασφάλεια δεν έχεις δικαίωμα να κωλώσεις.
Είναι επιβεβλημένο να μείνει. Είναι κάτι περισσότερο από την ηρεμία του. Είτε η μοίρα είτε η ικανότητά του τον έφεραν εδώ.
Μπορεί να είναι και προβοκάτσια αυτό που έγινε. Υπάρχουν άνθρωποι στο ποδόσφαιρο διεστραμμένοι που πούλησαν τη βρωμιά σε άλλους. Περίμεναν την επόμενη μέρα να είναι χαλίφηδες στη θέση του  χαλίφη.
Έχω δει και πολλές προβοκάτσιες τόσα χρόνια νομικός. Η το έκανε το περιβάλλον που χάνει το προνόμιο ή το άλλο περιβάλλον οι ίδιοι που τώρα είναι σε αντιπολίτευση και κάνουν τους εξυγιαντές.
Ο Μπέος που τον βγάζει ο Θωμαΐδης τι είναι δηλαδή; Οι ίδιοι γνωρίζουν ότι σε ένα υγιές περιβάλλον δεν θα έχουν μέλλον.
Αυτοί που είναι τώρα επάνω δεν έχει κανένας να τους προσάψει κάτι. Με το ενδεχόμενο να φύγει ο Μπίκας και να έρθει ο Τεροβίτσας; Τι θα πούμε; Υπάρχει ένας κύκλος εξυγιαντών που θέλει τον κύριο Τεροβίτσα.
Πάντως το μεγαλύτερο λάθος είναι η αναβολή του πρωταθλήματος. Αυτό δίνει το δικαίωμα στο κάθε λαμόγιο να τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα. Είναι σαν να σε απατάει η γυναίκα σου και για να την εκδικηθείς, να κόβεις τα γεννητικά σου όργανα.
Μόνο ένας ευνοείται τώρα από την αναβολή. Ο Παναθηναϊκός. Έχουν μείνει μόνο με τον Θωμαΐδη που δεν έχει και φάση να δείξει, δεν έχουν προπονητή, δεν έχουν παίκτες δεν έχουν τίποτα.
Να μην κωλώσει ο Μπίκας. Οι μεγάλοι άνθρωποι φαίνονται στις μεγάλες στιγμές».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα