Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Σπίτια τους με ταξί οι παίχτες του ΠΑΟ και "Στραματσόνι go home"από τους οπαδούς!

Μετά την τραγική εμφάνιση και την ήττα με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό το κλίμα ήταν πολύ βαρύ στον Παναθηναϊκό.
Ξέροντας ότι υπάρχει κόσμος στο Κορωπί οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην επιστρέψει στη βάση του το πούλμαν της αποστολής, το οποίο κατέβασε ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού επιτελείου στην Κατεχάκη. Από εκεί αυτοί επιβιβάστηκαν σε ταξί και κατευθύνθηκαν σπίτια τους. Ωστόσο, ο Αντρέα Στραματσιόνι και οι τρεις αρχηγοί (Ζέκα, Μπεργκ, Λέτο) πήγαν στο «Γεώργος Καλαφάτης» μαζί με τους Γιάννη Αλαφούζο, Χρήστο Παναγόπουλο και Σπύρο Βλάχο για να μιλήσουν στους παίχτες.
Την... τιμητική του είχε ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος τα άκουσε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με μερίδα του κόσμου να του λέει «go home» (πήγαινε σπίτι σου). Στη συνέχεια οι περίπου 300 οπαδοί που είχαν μαζευτεί φώναζαν «μας ξεφτιλίσατε», ενώ μία ατάκα του Αλαφούζου ήταν αρκετή για να στραφούν και εναντίον του.
«Τα παιδιά προσπάθησαν», είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και αυτό έκανε έξαλλο τον κόσμο, ο οποίος αντέδρασε. Μεταξύ άλλων είπε: «Βάλε λεφτά, όπως έδωσες για την άδεια για το κανάλι. Πάρε αποφάσεις, δεν υπάρχει αύριο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα