Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Football League: Σκέψεις για πτώχευση και υπαγωγή στην ΕΠΟ!

Σε δραματικούς τόνους για το μέλλον της Football League κινήθηκε η συζήτηση των παρευρισκόμενων εκπροσώπων των ΠΑΕ, στο προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (5/12) ΔΣ, το οποίο δεν έγινε από έλλειψη απαρτίας (ήταν παρούσες εννιά από τις 18 ΠΑΕ).
Στην άτυπη συζήτηση που έγινε μεταξύ των παρόντων κυριάρχησε η τοποθέτηση των εκπροσώπων του Απόλλωνα, οι οποίοι είπαν ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης που έχει περιέλθει ο συνεταιρισμός και επειδή μέχρι στιγμής δεν έχουν ευοδωθεί οι προσπάθειες για εύρεση καναλιού για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, πρότειναν δύο λύσεις:
Η πρώτη είναι να κηρύξει ο συνεταιρισμός πτώχευση και να υπαχθεί η διοργάνωση του πρωταθλήματος στην ΕΠΟ. Με την ΕΠΟ ήδη έχει γίνει μία προκαταρκτική συζήτηση αλλά η ομοσπονδία αρνείται τη μεταφορά του υπαλληλικού προσωπικού, ακόμη και μόνο τη μεταφορά ενός μέρος του.
Η δεύτερη επιλογή είναι να μπει η Footblal League σε καθεστώς εξυγίανσης. Για να γίνει όμως αυτό θα χρειαστεί να μπουν ορκωτοί λογιστές ώστε να εκτιμήσουν το μέγεθος των οφειλών που υπάρχουν και οι οποίες με τις μέχρι στιγμές ενδείξεις ξεπερνούν το ένα εκατ. ευρώ.
Τέλος, παραιτήθηκε από τη θέση του Β' αντιπροέδρου, ο εκπρόσωπος του Πανσερραϊκού, Γιαννόπουλος, ενώ υπάρχουν ομάδες ομάδες που είναι υπέρ της αναβολής τέλεσης του πρωταθλήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα