Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Καραστημένο το Κύπρος-Βουλγαρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ!

Ο πρώην προπονητής της εθνικής Κύπρου και νυν βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Μεγαλονήσο και παραδέχθηκε πως το Κύπρος - Βουλγαρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 1998 ήταν στημένο!

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, που μετά από εκείνο το ματς του 1996 στο «Τσίρειο» παραιτήθηκε, υποστήριξε πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές του είχαν μειωμένη απόδοση προκειμένου η Βουλγαρία να κερδίσει από το ημίχρονο. Υπενθυμίζεται ότι οι Βούλγαροι είχαν επικρατήσει τότε με 3-1, με σκορ ημιχρόνου το 2-1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης:

«Η Βουλγαρία θα έπρεπε για μένα να είναι παράσημο. Γιατί είμαι ο μόνος που έφυγε και από τους λίγους που δεν έφταιγαν. Να μην μου σέρνουν και την Βουλγαρία, εκείνο το παιχνίδι έμεινε ατιμώρητο και ήταν η αρχή πολλών κακών. Έλεγε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Εγώ είχα εισηγηθεί να τιμωρηθούν και οι 16 παίκτες και το προπονητικό τιμ για δύο χρόνια. Και μου έλεγαν πως είναι αθώοι. Έχει πιο αθώους από εμένα; Όταν έβαλα το βίντεο πίσω, τα κατάλαβα. Φώναζα τσιριλούσα, κλωτσούσα, τι να κάμω. Όταν κατάλαβα όταν ισοφαρίσαμε και έπρεπε να φάμε και άλλο γκολ και να χάνουμε από το ημίχρονο, τι να έκανα. Μετά κατάλαβα ότι ήταν στημένο το παιχνίδι να χάνουμε από το ημίχρονο. Και μετά αυτοί οι παίκτες φόρεσαν το Εθνόσημο;».

Ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, ο τότε Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων κ. Κώστας Κουτσοκούμνης, έλεγε πως «με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι μερικοί διεθνείς δεν είχαν την γνωστή τους απόδοση στο συγκεκριμένο παιχνίδι». Ο κ. Κουτσοκούνης, αντιπρόεδρος της ΚΟΠ τότε, είπε ότι την ημέρα του αγώνα υπήρχαν πληροφορίες ότι το ποντάρισμα στο Κύπρος – Βουλγαρία ήταν δέκα φορές πάνω από τα συνηθισμένα επίπεδα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα