Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Παντελίδης: "Τη διαιτησία δεν μπορώ να την αντιμετωπίσω"

Έξαλλος με τη διαιτησία του Γιώργου Κύζα εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά την ήττα του Ηρακλή από την Ξάνθη, σημειώνοντας ότι "αυτό με τη διαιτησία δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Θα ξεφύγω από τα όριά μου αν το κάνω".
Απόσπασμα από όσα είπε ο προπονητής του "Γηραιού":
Για την ήττα από την Ξάνθη: «Υπάρχουν δύο πράγματα στο ποδόσφαιρο που δεν μπορεί να αντιμετωπίσεις. Το ένα είναι η τύχη. Εμείς δεν την είχαμε μαζί μας σήμερα. Το δεύτερο ας μη το συζητήσουμε καθόλου.
Χάσαμε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να έρθει τουλάχιστον ισοπαλία. Στο ποδόσφαιρο για να μπουν γκολ γίνονται λάθη. Τα κάναμε εμείς και από κει και πέρα δεν είχαμε τη δυνατότητα να ισοφαρίσουμε. Αυτή τη στιγμή και μετά το σημερινό αποτέλεσμα, είναι φανερό πως «φωνάζουμε» για ενίσχυση. Πρέπει να έρθουν άμεσα παίκτες στην ομάδα. Εχουμε ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Αφήνουμε στην άκρη το παιχνίδι αυτό και κοιτάμε το επόμενο».
Για τη διαιτησία του Κύζα: "Είναι θέμα άλλων και δε θέλω να πω κάτι και να το παρακάνω. Διαμαρτυρήθηκα και το προηγούμενο διάστημα. Δεν πρέπει να ασχολούμαι εγώ με αυτό το θέμα γιατί θα χάσω το δάσος που είναι το πώς θα βελτιώσω την ομάδα μου. Είμαι έξι παιχνίδια στην ομάδα και κάποιοι που κόπτονται για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου θα πρέπει να κοιτάξουν και τις άλλες ομάδες και όχι μόνο αυτές που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα