Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Αλεξανδρής:"Θέλω να κερδίσω με κάθε τρόπο, κλέβω και το παιδί μου"!

Την άποψη ότι "αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play" εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Αλέκος Αλεξανδρής, σημειώνοντας ότι θέλει να κερδίζει με κάθε τρόπο, κλέβοντας ακόμα και το παιδί του!
Επιπλέον, ο παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού παραδέχτηκε ότι έπεφτε για να κερδίσει πέναλτι, κατηγορώντας τον εκάστοτε διαιτητή που το έδινε για φανεί "καλός στα μάτια κάποιου άλλου".
Αναλυτικά η επίμαχη δήλωση του Αλέκου Αλεξανδρή στο Sport24:
"Δεν θέλω να είμαι κακοπροαίρετος. Μ’ αρέσει το ανθρώπινο λάθος. Όπως έχω κάνει εγώ άπειρα λάθη, έτσι είναι πιθανό να κάνει κι ένας διαιτητής.
Αλλά δεν πρέπει να κολλάμε σ’ αυτό. Δεν είναι μόνο αυτό. Εντάξει, εγώ μπορεί να έπεσα. Εσύ σαν διαιτητής έπρεπε να το δώσεις; Εγώ παίζω για να κερδίσω. Είμαι ανταγωνιστικός ακόμα κι απέναντι στο παιδί μου. Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μαλ...ίες. Θέλω να κερδίσω. Πώς θα κερδίσω; Με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες.
Αν εσύ πιστεύεις πως θέλω να σε κλέψω, μην μου κάνεις το χατίρι. Εγώ έπεσα για το πέναλτι. Εσύ πρέπει να το δώσεις για να φανείς καλός στα μάτια κάποιου άλλου; Όχι, μην το δώσεις. Δεν είναι ωραίο να βάζεις δύο γκολ και να σου λένε πως δεν κέρδισες επειδή έβαλες αυτά τα δύο γκολ, αλλά επειδή έκοψε ο διαιτητής ένα ανύπαρκτο οφσάιντ του αντιπάλου σου. Εντάξει ρε φίλε, επειδή έφευγε μόνος του είναι βέβαιο πως θα έβαζε το γκολ; Δεν μ’ αρέσει να αναλωνόμαστε σε τέτοια πράγματα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα