Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Αλ Χασάουι: «Έχει ολοκληρωθεί κατά 99% η πώληση της Νότιγχαμ Φόρεστ στον Μαρινάκη»

Μπορεί για αρκετούς μήνες να ακουγόταν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάρει τη Νότιγχαμ Φόρεστ και αυτό να μην επιβεβαιωνόταν λόγω κάποιων γραφειοκρατικών θεμάτων, όμως, πλέον φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Τον τελευταίο καιρό τα ΜΜΕ στην Αγγλία υποστήριζαν ότι όλα πηγαίνουν καλά και αυτό επιβεβαιώθηκε από τον Φαουάζ Αλ Χασάουι, ο οποίος μίλησε στο BBC και αποκάλυψε ότι το deal κλειδώνει άμεσα.
«Η συμφωνία για πώληση της Νότιγχαμ Φόρεστ στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ολοκληρωθεί κατά 99%», σχολίασε ο Αλ Χασάουι, ο οποίος συνέχισε: «Είμαι αισιόδοξος πως τη νέα σεζόν δεν θα παλέψουμε για την αποφυγή του υποβιβασμού. Και το λέω αυτό επειδή γνωρίζω την ποιότητα της ομάδας. Τώρα, είναι μία σημαντική στιγμή για τον σύλλογο. Είμαι βέβαιος πως τα παιδιά που έχουν αναλάβει τις διαπραγματεύσεις θα ολοκληρώσουν τη δουλειά. Δεν έχει να κάνει κάτι μ' εμένα».
Αξίζει να σημειωθεί πως έστω και την τελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ η Νότιγχαμ Φόρεστ σώθηκε στην ισοβαθμία γιατί είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Μπλάκμπερν με -10 έναντι -12.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα