Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

«Έφτασα ως τα επίσημα του Πανθεσσαλικού χωρίς να μου ζητήσουν εισιτήριο»

Την παντελή έλλειψη οργάνωσης που επικράτησε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ καταδεικνύει η μαρτυρία ενός φιλάθλου της «Ένωσης» στο ΣΠΟΡ FM 94.6.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ηλιάδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη, όπου αποκάλυψε την απίστευτη εμπειρία που είχε το απόγευμα του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο κ.Ηλιάδης, λοιπόν, αποκάλυψε πως είχε δώσει ραντεβού έξω από το γήπεδο με έναν φίλο του, ο οποίος είχε τα εισιτήρια της αναμέτρησης. Ωστόσο λόγω των επεισοδίων που προέκυψαν δεν κατάφεραν να βρεθούν. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος κατάφερε να φτάσει ως τα επίσημα του Σταδίου χωρίς κανένας υπεύθυνος να του ζητήσει να επιδείξει το εισιτήριο του.

Αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM:

«Δεν μένω στην Αθήνα, οπότε ζήτησα από έναν φίλο μου από Αθήνα να μας βρει εισιτήρια. Έτσι και έγινε και τελικά πήραμε εισιτήρια από το σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Καλλιθέα τα οποία είχαν επιστραφεί από δύο άλλα άτομα. Είχε βγει μια ανακοίνωση που έλεγε πως τα εισιτήρια δεν μεταβιβάζονται και πως θα γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι, κάτι που με άγχωσε.

Πλησίασα στο γήπεδο μετά τις 6 και βρισκόμουν στο νότιο κομμάτι του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Δεν είχα βρεθεί ακόμα με το φίλο μου ο οποίος είχε τα εισιτήρια. Του είπα ότι θα προχωρήσω και θα τον περιμένω στον πρώτο έλεγχο και τελικά έφτασα μέχρι τα επίσημα χωρίς να μας ελέγξει κανείς. Βρέθηκα με το φίλο μου και κάτσαμε σε μία θύρα όμως εγώ του είπα πως δεν γίνεται να κάτσουμε εδώ γιατί τα εισιτήρια μας είναι αλλού. Στη συνέχεια πήγαμε στο σε άλλη θύρα και στο τέλος καταλήξαμε στη θύρα 205 όπου και ήταν τα εισιτήριο μας, χωρίς όμως να έχω δείξει σε κάποιον ότι τα έχουμε. Μαζί μου θα μπορούσε να μπει και ένα ολόκληρο πούλμαν από φιλάθλους, καθώς δεν έγινε ο παραμικρός έλεγχος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα